Keusote tiedottaa: Pienten terveysasemien hoitaja- ja lääkärivastaanotot ja hammashoitolat avataan elokuun alussa

30.07.2020 klo 08.25

Huhtikuussa koronatilanteen vuoksi suljettujen Jokelan, Kellokosken, Pornaisten ja Rajamäen terveysasemien hoitaja- ja lääkärivastaanotot käynnistyvät kesäsulun jälkeen 3.8.20. Klaukkalan terveysasema aukeaa kesäsulun jälkeen 3.8.20. Hoitaja- ja lääkärivastaanottotoiminta jatkuu normaalisti avautuvilla terveysasemilla. 

Lisäksi hammashoitoloiden toiminta käynnistyy Jokelan, Kellokosken, Pornaisten, Rajamäen ja Nurmijärven Kirkonkylän terveysasemilla 10.8.20. Suun terveydenhuollon kiireetön hammashoito jatkuu koronatilanteen vuoksi suljettuina olleissa ysiköissä asteittain elokuusta alkaen. Alussa suun terveydenhuollon hoitoon kutsutaan niitä asiakkaita, joiden hoito on koronatilanteen vuoksi viivästynyt.

Yhteydenottotavat ja uudet puhelinnumerot

    Ota yhteyttä terveyspalveluihin:

Voit ottaa vastaanottopalveluihin yhteyttä sähköisesti nettipalvelun kautta tai soittamalla.

Keusoten puhelinnumerot ovat vaihtuneet 10.6.20. Uusi puhelinpalvelu kaikille hoitaja- ja lääkärivastaanotoille on avoinna joka päivä klo 8-20 numerossa 019 226 0505. Puhelusi ohjautuu omalle terveysasemallesi sen aukioloaikoina. Jos sinulla on jo oma hoitovastaava, voit soittaa suoraan hänelle. Hoitovastaavien puhelinnumerot löytyvät nettisivuiltamme.

Suun terveydenhuollon keskitetty ajanvaraus palvelee kaikkia Keusoten kuntalaisia arkisin klo 7.45-15 numerossa 019 226 0700.


HUS laboratoriopalvelut

HUS laboratoriopalvelut ovat koronatilanteesta johtuen toimineet keväästä alkaen pääsääntöisesti ajanvarauksella. Jokelan ja Kellokosken terveysasemilla laboratoriopalvelut käynnistyvät elokuun alussa hieman aiempaa supistetuimmin aukioloajoin koronatilanteesta johtuen. HUS Diagnostiikan tuottamien laboratoriopalveluiden ajanvaraukseen pääset tästä linkistä.

Takaisin