Tuusulan kunta ei järjestä itsenäisyyspäivän päiväjuhlaa ja vastaanottoa koronavirusepidemian takia

13.10.2020 klo 12.05

Tuusulan kunnan johtoryhmä on kokouksessaan 13.10.2020 päätynyt siihen, ettei kunnan perinteisiä itsenäisyyspäivän päiväjuhlaa ja vastaanottoa järjestetä koronavirusepidemian takia.

− Koronavirusepidemia on tällä hetkellä kiihtymisvaiheessa Keski-Uudenmaan alueella. Tilaisuuksien peruminen on tämän hetken tietojen valossa vastuullinen ratkaisu. Kunta noudattaa ja toivoo muidenkin toimijoiden noudattavan ohjeistuksia ja suosituksia sekä käyttävän tarkkaa harkintaa siinä, minkäkokoisia ja -tyyppisiä tilaisuuksia järjestetään, toteaa pormestari Arto Lindberg.

Yleisötilaisuuksien järjestämisessä otetaan Tuusulan kunnassa huomioon voimassa olevat THL:n ja alueen viranomaisten suositukset.

Kunnan johtoryhmän aiemmat linjaukset ovat edelleen voimassa: Tuusulan kunta noudattaa esimerkiksi kasvomaskien käyttöön liittyviä, Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymänkin antamia, suosituksia. Kunta suosittelee asiakkaiden käyttävän kasvomaskeja asioidessaan kunnan palvelupisteissä. Palvelupisteissä kasvomaskien käyttösuositus koskee asiakkaiden lisäksi työntekijöitä, mikäli he eivät työskentele suojalevyn takana.

Suosituksia noudatetaan myös kunnan sisäisessä toiminnassa monin tavoin. Ottaen huomioon kokoontumisrajoitukset ja koronavirusepidemian kiihtymisvaihe joulukuulle suunniteltu henkilökunnan jouluruokailu perutaan sen nykyisessä muodossaan.

 

Lisätiedot:

Arto Lindberg, pormestari, p. 040 314 3101, arto.lindberg@tuusula.fi

Takaisin