Keusote tiedottaa: Kokoontumisrajoitukset kevenevät Keusoten alueella tiistaina 8.2.

08.02.2022 klo 11.15

Etelä-Suomen aluehallintovirasto tiedotti eilen 7.2.2022 tekemästään päätöksestä, jolla lievennetään Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueen kokoontumisrajoituksia. Päätös koskee Keusoten alueen kuntia.

Päätöksen myötä 8.2. – 22.2.2022 sisätiloissa voi järjestää yleisötilaisuuksia, joissa on yli 50 henkilöä edellyttäen, että:

  • tilaisuuden osallistujamäärä on enintään 50 % tilaisuuden enimmäisosallistujamäärästä kyseisessä tilassa ja;
  • tilaisuuteen osallistuu korkeintaan 500 henkilöä.

Uuden päätöksen myötä yleisöllä ei tarvitse enää olla istumapaikkoja tilaisuuksissa. Ulkona järjestettävien tilaisuuksien osallistujamäärää ei ole rajoitettu.

Vaikka epidemiatilanne on alueella tasaantumassa, sairaanhoitopiirin lausunnon ja Etelä-Suomen aluehallintoviraston mukaan suurten, yli 500 henkilön tilaisuuksien kieltäminen sisätiloissa on edelleen välttämätöntä. Päätös on tällä hetkellä voimassa 22.2.2022 asti, mutta rajoitusta voidaan asiantuntijaharkinnan perusteella keventää uudella päätöksellä jo sitä ennen, jos epidemiatilanne etenee suotuisasti.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston tiedote: Uudenmaan kokoontumisrajoitukset kevenevät tiistaina 8.2. – enintään 500 henkilön tilaisuudet mahdollisia sisätiloissa 50 % täyttöasteella (siirryt toiseen palveluun)

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 58 ja 58 d pykälien mukaiset päätökset

Takaisin