Uusia yrityksiä Rykmentinporttiin

21.09.2022 klo 09.00

Tuusulan kunta ja Catedral Group Oy ovat allekirjoittaneet kauppakirjan Rykmentinportin alueella sijaitsevasta yritystontista. Tontin koko on 6 598 m2, ja sen rakennusoikeuden määrä on 2 639 kerros-m2. Kauppahinta tontille on 395 850 euroa.

- Tontin ostaja Catedral Group Oy osallistui Tuusulan kunnan syksyllä 2021 järjestämään hakuun Rykmentinportin tonteista. Kiinnostuneita oli enemmän kuin tontteja oli tarjolla, mutta Catedralin hanke sopi hyvin alueelle muodostuvaan rakennusalan keskittymän profiiliin, sanoo yritysasiamies Toni Popovic.

Tontin hankinnassa ja paikalle nousevassa rakennushankkeessa on taustalla useiden yritysten ryhmä, joka työllistää tällä hetkellä välillisesti yli 200 henkilöä. Yritysryppään liikevaihto on hieman alle 20 miljoonaa euroa.

- Uusien tilojen valmistuttua tavoittelemme entistä tiiviimpää yhteistyötä yritysryhmittymän kesken ja tätä kautta toiminnan ja liikevaihdon kasvua. Myös henkilöstömäärää on tarkoitus kasvattaa niin, että työllistämme 2–3 vuoden kuluttua välillisesti 200–300 henkilöä, kertoo Catedral Group Oy:n toimitusjohtaja Jussi Patosalmi.

- Yhteistyön haasteena on ollut, että ryhmämme yritykset ovat sijainneet maantieteellisesti hajallaan toisistaan. Tämä Rykmentinportin hanke tarjoaa nyt useille toimijoille mahdollisuuden siirtyä saman katon alle, jatkaa Patosalmi.

Tontille asettuvat yritykset tarjoavat laajasti rakentamisen suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyviä palveluita. Paikalle rakennetaan helposti muunneltavaa monitoimitilaa, joka palvelee sekä toimisto-, varasto- että tuotantotiloina.

Nyt julkistetun kaupan myötä kaikki kolme alueen korttelin 5741 tonttia on myyty. Rykmentinportissa tulevat toimimaan muun muassa sähkötyökaluistaan tunnettu Makita sekä rakentamisen alalla toimivat Broofing ja Recset.

Lisätietoja: yritysasiamies Toni Popovic, puh. 040 314 4406

Rykmentinportti FB

Takaisin