Ehdota vuoden hyvinvoinnin edistäjää 6.12. mennessä

07.11.2022 klo 13.00

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta etsii jälleen vuoden hyvinvoinnin edistäjää. Omaa suosikkia hyvinvoinnin edistäjäksi voi ehdottaa 6.12.2022 asti.

Valittava hyvinvoinnin edistäjä on

  • tuusulalainen tai Tuusulassa vaikuttava toimija
  • yksityishenkilö, yhdistys, yhteisö, ryhmä tai yritys

Ehdotettavien toimijoiden tulee pyyteettömällä toiminnallaan ja teoillaan edistää tuusulalaisten, pienemmän tai suuremman joukon, hyvinvointia. Kyseessä voi olla kertaluonteinen teko tai jatkuva toiminta.

Vuoden hyvinvoinnin edistäjän valinnassa huomioidaan aiemmin vuoden 2022 aikana palkittavaksi ehdotetut hyvinvointiteot. Valinnan tekee hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta kokouksessaan 20.12.2022.

Hyvinvoinnin edistäjää voi ehdottaa TuusInfossa, kirjastoissa tai verkossa: Vuoden hyvinvoinnin edistäjä 2022 (surveypal.com)

Vuoden hyvinvoinnin edistäjä valitaan jo neljättä kertaa

Tuusulan uuden kuntastrategian yhtenä päämääränä on, että Tuusulassa on hyvä elää. Tuusulassa halutaan kehittää hyvinvoinnin edellytyksiä ja mahdollisuuksia sekä ehkäistä yksinäisyyttä, eriytymistä ja pahoinvointia.

Asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen on yksi kunnan päätehtävistä, mutta kunta ei ole tehtävässä yksin. Vuoden hyvinvoinnin edistäjä -tunnustuksella kiinnittää huomiota hyvinvoinnin edistämistyön moninaisuuteen ja jokaisen mahdollisuuteen toimia hyvinvointia edistävästi omassa vaikutuspiirissään.

– Tuusulalaisten hyvinvointi syntyy ihmisten, yhteisöjen ja yhteiskunnan toimintojen vuorovaikutuksena ja yhteistyönä muistuttaa kehittämispäällikkö Heidi Hagman.

Tuusula on palkinnut vuoden hyvinvoinnin edistäjän vuosittain vuodesta 2019 lähtien.

Vuoden 2021 hyvinvoinnin edistäjät:
Jekku ry, Mutterimaja, Myllykylän Mylly ry ja Tuusulan kunnan latujen kunnossapito

Vuoden 2020 hyvinvoinnin edistäjät:
Jokelan liikuntapaikkojen hoitaja Jari Kuusrainen sekä ruoka-aputoimijat Hävikistä hyväkkiä, Eväskassi ry, Siskot ja Simot sekä Lyylin kahvila

Vuoden 2019 hyvinvoinnin edistäjät:
Arto Hanelius, Rusutjärvi Seura ja Liikuntaseura Syke

Lisätiedot:
kehittämispäällikkö Heidi Hagman, 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi
osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Sara Tallsten, 040 314 3035, sara.tallsten@tuusula.fi

Takaisin