Elinvoimaohjelmalla katse tulevaisuuteen – 19.1. työpajassa pohditaan päämääriä ja tavoitteita

11.01.2023 klo 08.30

Tuusulan kunta valmistelee elinvoimaohjelmaa, jossa määritetään kunnan elinvoimaan liittyvät pitkän aikavälin tavoitteet. Elinvoimaohjelma vuosille 2023–2030 koostetaan syksyn 2022 ja kevään 2023 välisenä aikana tiiviissä yhteistyössä kunnan asukkaiden, yrittäjien ja yritysten edustajien, luottamushenkilöiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

– Valmisteilla oleva elinvoimaohjelma on laatuaan Tuusulan ensimmäinen. Tuusula on ollut mukavasti menestyvien kuntien joukossa, ja olisi hyvä jatkossakin löytää oikeat painopisteet tulevaisuuden kilpailukykyiselle kunnalle. Siis kannattaa tulla mukaan vaikuttamaan oman kunnan tulevaisuuteen, kannustaa elinvoimajohtaja Kristiina Salo.

Osana ohjelman valmistelua järjestettiin marraskuussa 2022 kysely, jonka avulla kerättiin näkemyksiä muun muassa asumisesta, palveluista, ympäristöstä ja vapaa-ajasta Tuusulassa sekä yrityksiin liittyvistä asioista ja kunnan tulevaisuuden näkymistä. Myös elinkeinoelämän vaikuttajia haastateltiin osana tiedonkeruuta. Kyselyn ja haastattelujen vastausten antia sekä muita ohjelman aiempien vaiheiden tuloksia käsitellään 19.1.2023 järjestettävässä työpajassa. Työpajassa keskustellaan myös yhdessä elinvoimaohjelman suurista päämääristä ja tavoitteista.

Kutsu työpajaan on toimitettu tuusulalaisille yrittäjille ja yritysten edustajille sekä luottamushenkilöille. Myös kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita työpajaan.

Tule mukaan kehittämään Tuusulan elinvoimaa työpajaan!

Päivä: Torstai 19.1.2023
Aika: Kello 18–20
Paikka: Rykmentinpuiston ruokala, Rykmentintie, Tuusula
Ilmoittautuminen 15.1.2023 mennessä: https://www.lyyti.in/elinvoimaohjelma_tyopaja1

Lisätietoja elinvoimaohjelmasta ja työpajasta:
Elinvoimajohtaja Kristiina Salo, 040 314 3019, kristiina.salo@tuusula.fi

Elinvoimaohjelmalla Tuusulan katse tulevaisuuteen

Takaisin