Tuusulan asukaslehdessä tukeva tietopaketti rakentamisesta

29.03.2023 klo 10.30

Tuusulan kunnan asukaslehden tuorein numero tarjoaa runsaan annoksen tietoa rakentamisesta. Lehden osana jaettavassa Tuusula rakentaa 2023–2024 -liitteessä on muun muassa laaja kaavoituskatsaus sekä tietoa rakennusvalvonnan palveluista ja uudesta asuntopoliittisesta ohjelmasta. Lisäksi luvassa on asiaa esimerkiksi palveluverkon uudistumisesta, yhdyskuntatekniikan ajankohtaisista hankkeista sekä karttapalvelusta.

Asukaslehti ja liite kannet 1 2023

Asukaslehdessä kerrotaan uudesta virtuaalimuseosta, matkasta kohti entistä lapsiystävällisempää kuntaa ja hyvinvointialueiden aloittamisesta. Piipahdamme uudella kunnaneläinlääkäreiden yhteisvastaanotolla ja kunnan viherpalveluiden työkentällä. Lukupaketissa on asiaa myös Maija Halosen elämää ja työtä esittelevästä näyttelystä sekä Martta Wendelinin taiteesta, jota on esillä Valamon luostarissa.

Asukaslehti ilmestyy keskiviikkona 29.3., ja se jaellaan tuusulalaisiin kotitalouksiin julkisena tiedotteena.

Lehdet luettavissa myös sähköisesti

Asukaslehdet ja niiden liitteet julkaistaan myös sähköisessä muodossa. Ne ovat luettavissa osoitteessa www.tuusula.fi/asukaslehti. Julkaisemme tästä lähtien asukaslehden artikkeleita verkossa myös muulloin kuin paperisena jaeltavan lehden ilmestymisajankohtina – käy siis aika ajoin katsomassa, mitä uutta on tarjolla!

Jos lehdet eivät tule perille

Jos painettu asukaslehti ei löydä perille postilaatikkoosi, voit noutaa oman kappaleesi Tuusulan kunnan keskitetystä asiakaspalvelusta TuusInfosta.  

Mahdollisista jakeluhäiriöistä voit ilmoittaa asukaslehden jakelusta vastaavalle SSM/Jakelujunioreille jakelupalautelomakkeella.

Palautetta ja juttuideoita

Asiakaspalvelu TuusInfo ottaa vastaan palautetta ja ideoita lehteen liittyen.

Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Paula Miettinen
paula.miettinen@tuusula.fi, p. 040 314 2004
Viestinnän asiantuntija Pia Visti-Korhonen
pia.visti-korhonen@tuusula.fi, p. 040 314 2011
Viestinnän asiantuntija Timo Nurmi
timo.nurmi@tuusula.fi, p. 040 314 2003

Takaisin