Tuusulan kunnan ylläpitämästä yhdistysrekisteristä on tullut yhdistyshaku

26.03.2024 klo 11.00

Tuusulan kunnan ylläpitämä yhdistysrekisteri on muuttunut yhdistyshauksi. Yhdistyshausta voi etsiä tietoja kunnan alueella toimivista yhdistyksistä, seuroista ja järjestöistä. Tutustu uuteen hakuun osoitteessa tuusula.yrityshakemistot.fi.

Aiemmin käytössä ollut yhdistysrekisteri on poistunut uudistuksen myötä kokonaan käytöstä ja tilalle on tullut moderni yhdistyshaku.

– Haluamme uudistuksen avulla palvella alueen yhdistyksiä ja asukkaita entistä paremmin. Yhdistyshaun uudistus on myös osa Tuusulan järjestösuunnitelman toimeenpanoa, kertoo kehittämispäällikkö Heidi Hagman.

Yhdistyshaku löytyy Tuusulan kunnan yritysrekisterin yhteydestä seuraavalta sivustolta:
tuusula.yrityshakemistot.fi

Tuusulan kunnan uusi yhdistyshaku on nyt osa yritys- ja palveluhakua
Kuvassa on näkymä Tuusulan kunnan yritys-, palvelu- ja yhdistyshaun etusivulta. Yhdistysten tietoihin pääset sivustolla kohdista Yhdistyshaku. 

– Tavoitteena on ollut löytää aikaisempaa selkeämpi ja yhdistysten kannalta helpommin päivitettävä tekninen alusta. Toivon, että olemme onnistuneet tässä, pohtii vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Minna Mielonen.

Yhdistykset voivat itse päivittää tietonsa uuteen palveluun

Tuusulassa toimivien yhdistysten omat tiedot kannattaa käydä tarkistamassa uudesta yhdistyshausta ja samalla päivittää tiedot. 

– Yhdistyshaussa olevat yhdistykset voivat muuttaa omia tietojaan kätevästi suoraan järjestelmän kautta ja muutokset näkyvät julkisina saman tien, jatkaa Mielonen.

Yhdistyshaun käytön ohjeet löytyvät sivulta www.tuusula.fi/yhdistykset. Ohjeistuksessa kerrotaan, miten yhdistyksen omia tietoja voi muuttaa. Tietojen muutokset näkyvät heti julkisina yhdistyshaussa. Mikäli oman yhdistyksen tietoja ei löydy yhdistyshausta, voit ne ilmoittaa palveluun ottamalla yhteyttä osoitteeseen osallisuus@tuusula.fi.

Myös yhdistyskirje uudistuu kevään aikana

Tuusulan kunta julkaisee yhdistystoimijoille suunnattua yhdistyskirjettä kuukausittain. Kevään aikana uutiskirjeen sisältö ja ulkoasu uudistuvat. Yhdistyskirjeen voi tilata keväästä alkaen kuka tahansa yhdistysasioista kiinnostunut kuntalainen omaan sähköpostiinsa. 

Tutustu yhdistyskirjeisiin vuosilta 2024 ja 2023.

Lisätiedot:
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Minna Mielonen, 040 314 3018, minna.mielonen@tuusula.fi
Projektityöntekijä Tiia Sunila, 040 314 2962, tiia.sunila@tuusula.fi
Kehittämispäällikkö Heidi Hagman, 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi

Takaisin