Häriskiven alueella monipuolinen tonttitarjonta - hae nyt!

27.03.2024 klo 09.00

Etelä-Tuusulan uudella Häriskiven asemakaava-alueella ensimmäiset omakotitalot ovat valmistumassa, ja loputkin alueen omakotitontit ovat nyt yksityishenkilöiden haettavissa.

Kunta on käynnistänyt myös Häriskiven tuottajamuotoisten AP- ja A-tonttien haut. Haettavana on kolme tonttia. Myöhemmin haettavaksi tulee vielä yksi A-tontti, jonka hakuaikataulusta ilmoitetaan nettisivuillamme.

Hakuaika tonteilla on aluksi noin yhden kuukauden, jonka jälkeen tontit menevät tarvittaessa jatkuvaan hakuun. Haettavat tontit ja niiden esitteet löydät alla olevasta linkistä.

Linkki Häriskiven haettavien tonttien listaukseen ja lisätietoihin

Tonttihaku alkamassa myös Jokelan Peltokaaressa

Tuusulan kunta asettaa haettavaksi viisi tuottajamuotoista AP-tonttia Pohjois-Tuusulassa Jokelan Peltokaaressa.

Peltokaaren uusi päiväkoti on valmistumassa, ja vuosien 2024‒2028 aikana toteutettavan Jokelan lisäraidetyön yhteydessä rakennettava Blennerintie -niminen katu tulee yhdistämään Peltokaaren alueen entistä paremmin Jokelan keskustaan.

Tonttien hakuaika käynnistetään huhtikuun kuluessa. Jokelan kaikki haettavissa olevat tontit löydät alla olevasta linkistä.

Linkki Jokelan haettavien tonttien listaukseen ja lisätietoihin

 Kevään aikana tonttitarjontaa lisäksi Riihikalliossa

Kunta asettaa lähiaikoina haettavaksi kaksi tuottajamuotoista tonttia Etelä-Tuusulan Riihikallion alueelta.

Haettavista tonteista tehokkaampi, Pellavanmäentien A-tontti, sijaitsee Riihikallion koulun läheisyydessä. Tontin hakuaika käynnistyy huhtikuun kuluessa.

Pähkinänakkelinkujan AP-tontti sijaitsee pohjoisempana alueella, jossa kunnalla on myös omakotitontteja yksityishenkilöiden haettavissa. AP-tontin hakuaika käynnistetään toukokuussa.

Hakuaika Riihikallion molemmille tonteille on aluksi noin yhden kuukauden, jonka jälkeen tontit menevät tarvittaessa jatkuvaan hakuun. Tutustu tontteihin alla olevasta linkistä.

Linkki Riihikallion haettavien tonttien listaukseen ja lisätietoihin

Lisätietoja:
Tontti-insinööri Olli-Pekka Mikkonen, 040 314 4544, olli-pekka.mikkonen@tuusula.fi
Hankekehittäjä Pohjois-Tuusula (Jokela ja Kellokoski) Jenni Kärkkäinen, 040 314 3562, jenni.karkkainen@tuusula.fi

Takaisin