Kulttuurikahvilassa avustusinfo 3.11.2021 klo 17-18

14.10.2021

Marraskuun kulttuurikahvilassa 3.11.2021 klo 17-18 on tarjolla vinkkejä ja hyviä käytäntöjä kulttuuri- ja taideavustusten hakemiseen. Illan aikana käydään läpi, miten kunnan sähköinen hakemus täytetään. Avustusten hakuaika on 1.–15.1.2022. Osallistujat ovat tervetulleita myös jakamaan omat hyvät vinkkinsä.

– Jaamme vuosittain kulttuurin ja taiteen harrastajille ja ammattilaisille tuotantotukia ja työskentelyapurahoja. Kulttuurikahvilaan osallistuneet saavat tietotaitoa laadukkaan hakemuksen tekemiseen ja sitä kautta paremmat onnistumisen mahdollisuudet haussa, kulttuurituottaja Jaana Hopeakoski kertoo.

– Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalla on kulttuuri- ja taideavustusten lisäksi jatkuvasti haettavana avustus matalan kynnyksen toimintaan sekä matkoihin.

Kulttuuri- ja taidetoimintaan suunnatulla tuella tärkeä merkitys paikallisessa kulttuuritoiminnassa. Avustusten kautta lisätään yhteisöllisyyttä sekä laajennetaan ja monipuolistetaan paikallista tapahtuma- ja kulttuuritarjontaa.

– Kulttuurikahvila on hyvä tilaisuus verkostoitua ja tutustua kunnan eri kulttuuritoimijoihin, tervetuloa rohkeasti mukaan, Hopeakoski kannustaa.

Kulttuurikahvila järjestetään virtuaalisesti verkossa Teams-kokouksena. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Kulttuurikahvila on tuusulalaisten kulttuuriyhdistysten, tapahtumantekijöiden, tuottajien ja taiteilijoiden avoin tapaamisfoorumi. Se on tietojen jakamista, tutustumista ja ideoiden testaamista sekä innostusta, energiaa, vapaaehtoistyötä ja kotiseuturakkautta. Lämpimästi tervetuloa!

Kulttuurikahvilan järjestää Tuusulan kulttuuripalvelut.

Lisätietoa ja liittymisohjeet kokoukseen:

Tuusulan kunnan nettisivut: www.tuusula.fi/kulttuurikahvila

Tuusulan tapahtumakalenteri: https://tapahtumat.tuusula.fi/fi-FI/page/615ea488e0a5ef78768e95da

Facebook: https://www.facebook.com/events/265520778800464

 

Lisätietoja:

Jaana Hopeakoski, kulttuurituottaja, Tuusulan kulttuuripalvelut

p. 040 314 3436, jaana.hopeakoski@tuusula.fi

Takaisin