Tuusula etsii pariskuntaa viettämään Unelmien yötä Fjällbossa – kesä täynnä Rakkauden taidetta

19.04.2021 klo 10.05

Tuusulan kunta käynnistää 19.4.2021 kilpailun, jossa se etsii yhtä rohkeaa pariskuntaa viettämään Unelmien yötä Fjällbon laituripaviljongissa Tuusulanjärven rannalla. Luvassa on romanttista ohjeisohjelmaa, joka räätälöidään parille sopivaksi.

Parikunnan haku on käynnissä 19.4.2021–31.5.2021 osoitteessa www.rakkaudentaidetta.fi, ja voittaja arvotaan kilpailuun osallistuneiden ja perustelunsa jättäneiden joukosta kesäkuussa. Osallistujia pyydetään perustelemaan, miksi juuri he tarvitsisivat irtioton arjesta Tuusulan maisemissa. Kilpailuun toivotaan mukaan erilaisia hakijoita ja erilaisia tarinoita. Itse Unelmien yö toteutetaan elokuussa 2021

Fjällbossa sijaitsee vuonna 2019 rakennettu, arkkitehtuurikilpailun tuloksena syntynyt Pliplap-laituripaviljonki. Paikkakuntalaisten keskuudessa laituri tunnetaan myös Pussauskoppina.

– Tuusulanjärvi ja Fjällbo ovat Tuusulan vetovoimatekijöitä ja niihin on satsattu paljon viime vuosina. Alueella yhdistyvät hienosti luonto ja taide. Tempauksen tavoitteena on tehdä sekä Tuusulanjärven ympäristöä että Tuusulaa kokonaisuudessaan tunnetuksi. Haluamme kertoa, miten hieno paikka tämä on vierailla ja asua. Unelmien yöhön valittava pariskunta on vieraanamme vuorokauden ajan, joten ehdimme järjestää heille teemaan sopivaa ja Tuusulan parhaista puolista ammentavaa ohjelmaa, pormestari Arto Lindberg kertoo.

Unelmien yön ajaksi laituripaviljonki stailataan “hotellihuonesviitiksi”. Fjällbon ranta suljetaan yöpymisen ajaksi vain pariskunnan käyttöön.

– Unelmien yö - pariskunnan haku käynnistää Rakkauden taiteen kesän ja teemavuoden. Luvassa on tapahtumia, jotka tuovat esiin rakkauden eri ilmenemismuotoja. Tavoitteenamme on paitsi tehdä kuntaa tunnetuksi, niin tuoda empatiaa, lämpöä ja inspiraatiota – eli rakkautta – korona-arjen keskelle, viestintäpäällikkö Paula Miettinen sanoo.

– Vaikka Unelmien yöhön valitaan vain yksi onnekas pari, otamme teemavuoden aikana ihmiset laajemmin huomioon. Tuusulan romanttisiin kohteisiin voi tietenkin myös tutustua omin päin. Suosittelen auringonlaskun ihailemista Tuusulanjärven Sarvikalliolla. Myös Jokelan lampiympäristö on kiinnostava kohde. Se on tunnettu joutsenistaan, ja nehän pitävät ikuisesti yhtä kumppaninsa kanssa. Rouheampaan makuun suosittelen Kellokosken ruukkimiljöötä ja sen tehdasromantiikkaa, kehittämispäällikkö Heidi Hagman vihjaa.

Unelmien yö ja Rakkauden taidetta ovat osa Tuusulan käynnissä olevaa brändityötä. Kunta uudisti brändiään loppuvuonna 2018, ja uusi brändi on ohjannut kunnan markkinointiviestintää vuoden 2019 alusta alkaen. Kunnan brändissä korostuvat vahva kulttuuriperintö, luonto ja yhteisöllisyys. Keskeinen ajatus on se, että Tuusulassa voi rakentaa oman näköisensä elonkaaren – Tuusula on elämisen taidetta.

Näin osallistut:

Voit hakea elokuussa 2021 järjestettävään Unelmien yö -tempaukseen verkossa osoitteessa www.rakkaudentaidetta.fi. Hakuaika on käynnissä 19.4–31.5.2021. Voittaja julkistetaan kesäkuussa 2021.

 

Lisätiedot:

Pormestari Arto Lindberg, arto.lindberg@tuusula.fi, 040 314 3101 

Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi, 040 314 2004

Kehittämispäällikkö Heidi Hagman, heidi.hagman@tuusula.fi, 040 314 3052

Takaisin