Asukaslehden kesänumero ja Kulttuurin Tuusula -kesäliite ilmestyvät 19.6.2021

18.06.2021 klo 10.50

Tuusulan kunnan Elämää Tuusulassa -asukaslehden uusin numero 3/2021 ilmestyy lauantaina 19.6. ja sen jakelu aloitetaan tuusulalaisiin kotitalouksiin julkisena tiedotteena. Osalla alueista jakelu tapahtuu keskiviikkona 23.6. Lehti on luettavissa myös sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/asukaslehti.

Asukaslehden tuoreimmassa numerossa kerrotaan muun muassa meneillään olevasta Rakkauden kartan laatimisesta ja kesällä käynnistyvästä lukio ja kulttuuritalo Monion rakentamisesta. Lehteen on haastateltu energiaremontin tehneitä kotitalouksia ja Anttilanrantaan taloaan rakentavaa perhettä. Esillä on myös esimerkiksi uimarantojen veden laadun valvominen ja haja-asutusalueen jätevesijärjestelmien tarkastukset. Tuttuun tapaan lehdessä on myös runsaasti sisältöjä osallisuudesta, kuten osallistuvan budjetoinnin toteutuksista, sekä ikäihmisille suunnattuja juttuja. Yrityksistä tässä lehdessä on esillä Tuusulassa pääkonttoria pitävä Broofing Yhtiöt.

Lehden sisimmän osan muodostaa Kulttuurin Tuusula -kesälehti ja -kalenteri, jossa on esimerkiksi kerrottu tarkemmin kesän alussa lanseeratusta Elävät juuret -elämysoppaasta ja heinäkuussa pidettävästä Tuusula-viikosta tapahtumineen. Tuusula-viikkoa vietetään 17.–25.7.2021 ja Tuusula-päivää 22.7. Tarjolla on myös esimerkiksi kalenteri, jossa on esitelty tapahtumia eri puolilla Tuusulaa.

Asukaslehdet luettavissa myös sähköisesti

Elämää Tuusulassa -asukaslehdet julkaistaan myös sähköisessä muodossa ja lehdet ovat luettavissa osoitteessa www.tuusula.fi/asukaslehti.

Jos lehti ei tule perille

Jos Elämää Tuusulassa -lehti ei löydä tietään perille postilaatikkoosi tai taloyhtiösi yhteiseen laatikkoon, voit noutaa oman painetun kappaleesi Tuusulan kunnan keskitetystä asiakaspalvelusta TuusInfosta. TuusInfon yhteystiedot löydät alta Palautetta ja juttuideoita -kohdasta.  

Mahdollisista jakeluhäiriöistä voit ilmoittaa asukaslehden jakelusta vastaavalle SSM/Jakelujunioreille jakelupalautelomakkeella.

Palautetta ja juttuideoita

Asiakaspalvelu TuusInfo ottaa vastaan palautetta ja ideoita lehteen liittyen:

  • Osoite: Tuusulan pääkirjaston rakennus (Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula)
  • Sähköposti: tuusinfo@tuusula.fi
  • Puhelinnumero: 09 8718 3070
  • Aukioloajat

 

Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi, p. 040 314 2004

Takaisin