Skeittiramppi sisätiloihin

Aloite tehty:
01.09.2010
Tyyppi:
Kuntalaisaloite
Käsittelyvaihe:
Käsitelty

Olisiko aika puhaltaa yhteen hiileen esim Järvenpään kanssa sen verran, että K-U alueelle saataisiin edes joku pieni skeittihalli, edes yksittäiselle minirampille??

Olen bongaillut netin toimitilapalveluista muutamia edullisia hallitiloja ja yhteen hiileen puhaltamalla (Jpää+Tla) ei kuukausikustannukseksi tulisi kuin muutama satanen per kunta. Käyttöä sisätilassa olevalle minirampille olisi aivan varmasti, niin tuusulalaisten kuin järvenpääläisten käyttäjien osalta. Sopivaa hallitilaa olen viimeksi tavannut Kellokoskella hintaan 767 e/kk.
Summa ei ole suuren suuri, mutta sen verran suuri kuitenkin, että yhdistyksenä (Skate Puttos Ry) emme pystyisi sitä pyörittämään, vaan tarvitsemme kunnallista tukea.

Käsittelyvaiheet

1.9.2010: Kasvatus- ja sivistystoimeen valmisteltavaksi
Liikuntalautakunta 15.2.2011: Aloite käsitelty.

Vastaus

Tuusulan kunnan liikuntapalvelut on aloittanut yhdessä teknisen toimen ja lajin harrastajien kanssa skeittiolosuhteiden parantamiseen tähtääviä toimenpiteitä. Vuonna 2010 skeittipaikka perustettiin Hyrylän urheilukeskukseen ja vuonna 2011 toteutetaan skeittipaikka Jokelan Notkopuistoon.

Kellokosken liikuntapaikkasuunnitelmassa (2012) linjataan uusien liikuntapaikkojen sijoittaminen Kellokosken alueelle. Tässä suunnitelmassa arvioidaan myös skeittipaikan tarpeellisuus ja mahdollinen sijoittaminen.

Lähimpänä Tuusulan kuntaa sijaitsevat käyttömaksuihin ja avoimeen käyttöön perustuvat skeittihallit sijaitsevat Hyvinkäällä ja Helsingissä.

Tuusulan kunnan liikuntalautakunta linjaa, että kunnan rooli skeittiolosuhteiden kehittämisessä on ensisijaisesti ulko-olosuhteiden ylläpitäminen. Ympärivuotiset olosuhteet voisivat tulla kyseeseen, jos lajin harrastajat löytävät tarkoitukseen sopivat tilat ja huolehtivat kustannuksista esim. käyttäjämaksuilla.

 

Päätös

Päivitetty: 02.03.2011

« Takaisin