Syvälahdentien asuinalueen häiriköinnin poistaminen

Aloite tehty:
06.09.2010
Aloitteen tekijä:
Helasvuo Anni ja Helavuo Hannu
Tyyppi:
Valtuustoaloite
Käsittelyvaihe:
Käsitelty

Syvälahdentien asukkaat Kellokoskella ovat harmistuneet ja kyllästyneet asuinalueellansa ilmenevään häiriköintiin: Leikki-ikäisten puistoa roskataan ja sotketaan, mm. olutpulloja rikotaan lasten hiekkalaatikkoon. Mopoilla, ja jopa autoilla, ajetaan puistoalueella "sutimalla" rinkejä nurmikolle myöhään yöhön asti, puiston omenapuita vahingoitetaan ja leikkialueen kasvillisuutta on poltettu. Lähitalosta on rikottu ikkuna, mahdollisesti kostoksi häiriköintiin puuttumisesta.

Jotta tilannetta saataisiin edes jonkin verran rauhoitettua ja selkeitä vaaratilanteita aiheuttanutta kaahailua pihakaduksi tarkoitetulla tieosuudella vähennettyä, teemme asukkaitten toivomuksen mukaisen aloitteen, että Syvälahdentien leikkipuiston puoleiseen päähän laitetaan veräjä, joka estää mopolla (edes ojan kautta) ja autolla ajon tästä kohdasta. (Kohdassa ei ole talvikunnossapitoa.) Impilinnan luona on vastaavanlainen ratkaisu.

Käsittelyvaiheet

Valtuusto 6.9.2010 § 98: Kunnanhallituksen valmisteltavaksi
Kunnanhallitus 13.9.2010 § 397: Teknisen toimialan valmisteltavaksi
Tekninen lautakunta 15.3.2011 § 50: ehdotus kunnanhallitukselle
Kunnanhallitus 28.3.2011 § 158: Ehdotus valtuustolle
Valtuusto 16.5.2011 § 58: Aloite käsitelty

Vastaus

Tekninen johtaja on tehnyt päätöksen 20.8.2010 §50 puomin hankinnasta ja asettamisesta Syvälahden tien leikkipuiston puoleiseen päähän. Päätöksen jälkeen tekninen toimi kilpailutti paikkaan ja tarkoitukseen sopivan puomimallin ja tilasi puomin valmistajalta. Puomin toimitus venyi kuitenkin niin pitkälle, että talvi oli jo tullut. Koska talvella lumi estää ajon ko. puistoon, niin puomin asentaminen päätettiin tehdä edullisempaan aikaan keväällä 2011.

Päätös

Päivitetty: 17.05.2011

« Takaisin