Koirapuisto Jokelaan

Aloite tehty:
26.04.2011
Tyyppi:
Kuntalaisaloite
Käsittelyvaihe:
Käsitelty

Jokelassa on paljon koiria ja oisin kysynyt, että voisiko olla mahdollista rakentaa koirapuisto radan viereen, jossa ilmeisesti ollut joku tehdas joskus..siellä olisi asfalttikenttäkin valmiina ja asutusta ei ole lähistöllä?

Käsittelyvaiheet

27.5.2011: Tekniseen toimeen valmisteltavaksi
2.5.2011 Eeva Myyrälle valmisteltavaksi
13.9.2011 § 151 tekninen lautakunta

Vastaus

Kunnassa on valmisteilla parhaillaan viheraluestrategia, jossa määritellään viher- ja virkistysalueiden tavoitteellinen palvelutaso. Tähän suunnitteluun sisältyvät myös koirapuistot tavoitteellisine saavutettavuusalueineen.

Viheraluestrategiassa tullaan linjaamaan koirapuistojen palvelutaso, eli kuinka tiheässä koirapuistoja tulisi sijaita. Lähtökohtana voitaneen pitää vähintään yhtä koirapuistoa kussakin taajamassa sekä Etelä-Tuusulan osalta tiheämpää verkostoa. Tavoitteena on, että koirapuistot tullaan jatkossa suunnittelemaan jo kaavoitusvaiheessa. Tällöin koirapuistojen sijainti on tiedossa kaikilla kaava-alueelle muuttavilla etukäteen.

Ehdotus koirapuiston sijoittamisesta mm. Lahelaan otetaan huomioon viheraluestrategian laadinnassa. Jokelassa koirapuistoa on suunniteltu Peltokaaren kaava-alueelle.

Viheraluestrategiatyötä voi seurata ja siihen vaikuttaa osoitteessa http://www.tuusula.fi/viheraluestrategia.

Päätös

Päivitetty: 12.10.2011

« Takaisin