Ulkoilualueet

Aloite tehty:
17.02.2012
Tyyppi:
Kuntalaisaloite
Käsittelyvaihe:
Käsitelty

Tuusulassa on hienot ulkoilumaastot,Hyrylässä ihana varuskunnan alue metsineen.Nyt talvella vaan kun siellä ei voi muuta kuin hiihtää! Olisi upeaa jos sinne aurattaisiin edes joku pätkä myös kävelijöille kun kaikki eivät hiihdä. monena talvena kun yrittää oikaista edes sinne metsään niin on tullut sanomista hiihtäjiltä. Sinne tieosuudelle sopisi varmaan myös kävelyreitti, näin pääsisi useampi tuusulalainen nauttimaan kotikuntansa luonnosta myös talvella.

Käsittelyvaiheet

20.2.2012 tekniseen toimeen valmisteltavaksi
20.2.2012: Jari Huttuselle ja Risto Kanervalle valmisteltavaksi
3.4.2012 Liikuntalautakunta § 9: Aloite käsitelty

Vastaus

Rykmentinpuiston alueelle on mahdollista toteuttaa kävelyreitti, jossa käytetään hyväksi osia olemassa olevasta varuskunnan tieverkosta. Liikuntapalvelut on selvittänyt asiaa yhdessä teknisen toimen kanssa ja reitti perustetaan tulevana talvena tukemaan olemassa olevaa latuverkkoa ja koiralatua myös erilaiset kävellen tapahtuvat liikuntamuodot huomioiden.

Rykmentinpuiston rakentumisen vuoksi kävelyreitin tasoa ei koroteta, eikä valaistusta ym. palveluja polun varrelle perusteta.

Kävelyreitin lopullinen sijainti vahvistetaan syksyn 2012 aikana ja reitistä laitetaan karttainfo liikuntapalvelujen sivuille.

Päätös

Päivitetty: 19.04.2012

« Takaisin