Roskisten lisääminen Jokelaan

Aloite tehty:
15.08.2012
Tyyppi:
Kuntalaisaloite
Käsittelyvaihe:
Käsitelty

Koiran kanssa ulkoillessa olen kiinnittänyt huomiota, että Jokelassa etenkin Kolsan alueella on tosi vähän roskiksia. Kerään aina koirani kakat, mutta on ikävää talsia kakkapussi kourassa pitkiä matkoja. Esimerkiksi Jokelantien varressa Hyvinkään suuntaan ei ole roskiksia eikä myöskään Tolkinojantien varressa olevan nurmikentän läheisyydessä. Toivoisin kunnan lisäävän roskiksia niin koirallisten kuin koirattomien ulkoilijoiden viihtyvyyden takia.

Käsittelyvaiheet

16.8.2012: Tekniseen toimeen valmisteltavaksi
17.8.2012: Jari Huttuselle valmisteltavaksi
27.8.2012: puutarhuri Pirjo-Riitta Pyysing vastannut sähköpostilla

Vastaus

Roska-astioita lisätään aina tarpeen mukaan myös taloustilanne huomioiden. Täytyy muistaa, että hankintahinta on yleensä vain pieni osa astian kustannuksista, suurin osa kustannuksista tulee astian tyhjentämisestä.

Uusien astioiden sijoituspaikkaa ja -tarvetta vanhoille alueille, mietittäessä huomioidaan aina alueurakoitsijoiden näkemys (he siivoavat ympäristöä), asiakaspalautteet ja oma näkemys asiasta.

Uusia alueita ja polkuja suunniteltaessa roska-astiatkin yleensä sijoitetaan paikoilleen, joten niille ei yleensä astioita lisätä kovin helposti, mutta tutkitaan asiaa ja tarvittaessa lisätään astioita sen mukaan.

 

Päivitetty: 27.08.2012

« Takaisin