Pysäköinti Kiekontie 1

Aloite tehty:
19.09.2012
Tyyppi:
Kuntalaisaloite
Käsittelyvaihe:
Käsitelty

Isohaantien ja Pähkinämäentien välinen osuus Kiekontiestä jossa on vuoropysäköintimerkit merkit tulisi muuttaa pysäköintikieltoalueeksi, koska autoilijat eivät tunnu tuntevan olemassa olevaa merkkiä ja kohta tiestä on kapea sekä asuntoaleelle kohdistuva liikennevirta on tässä kaikkein voimakkain. Pahempia turmia ei kai ole vielä sattunut mutta liikennetiheys kasvaa päivä päivältä.Olisiko kerrostalojen mahdollisuus vuokrata parkkitilaa vaikka Pähkinämäentien toiselta puolelta? Olen tästä samasta asiasta lähettänyt jo aikaisemmin kuvia ja kirjeen teille.
Ystävällisin terveisin Seppo Salo

Käsittelyvaiheet

19.9.2012: Teknisen toimen valmisteltavaksi
9.1.2014 Suvi Niemi vastannut sähköpostitse

Vastaus

Kiekontien Pähkinämäentien puoleisessa päässä on poikkeuksellinen vuoropysäköintikielto. Nykyiset pysäköintiongelmat vaikuttaisivat johtuvan siitä, että autoilijat eivät tunne tai eivät noudata maastossa olevaa pysäköintikieltoa. Lisäksi lähikerrostalokiinteistöjen pysäköintipaikkamäärä vaikuttaa rajalliselta.

Kunnallistekniikan suunnittelussa on otettu tavoitteeksi vuoropysäköinnistä luopuminen. Olemme kuitenkin katsoneet, että pieni määrä kadunvarsipysäköintiä tulee mahdollistaa tässä kohteessa.

Kunnallistekniikan suunnittelu on lisännyt tämän kohteen suunnitteluohjelmaansa ja kadunvarsipysäköintiä tullaan suunnittelemaan vuoden 2014 aikana. Tarkasteltavien vaihtoehtojen joukossa on mm. pysäköintitaskun toteuttaminen.

 

Päivitetty: 09.01.2014

« Takaisin