Korotettuja suojateitä/hidasteita Riihikallion alueelle

Aloite tehty:
13.08.2014
Tyyppi:
Kuntalaisaloite
Käsittelyvaihe:
Käsitelty

Välillä Haukantie-Kurpantie on mutka Metsontien kohdalla. KURPANTIEN suunnasta tullessa mutka juuri ennen suojatietä. Siinä monet on joutunu juosta auton edestä, kun tullaan niin kovaa. Nopeusrajoitus taitaa olla 40kmh. Haukantien ja Metsontien risteyksen jälkeen välittömästi pitäisi olla korotettu suojatie/hidaste.
Kurpantie on hyvä suora kiihdytellä ja ajaa kovaa, siellä myös pitäisi olla ainakin 1 hidaste suuntaansa Haukantie-Kurpantie-Pähkinämäentie välillä. Tämä on monen lapsen koulutie ja joutuvat sen ylittämään pakosti kouluun mennessä.
Riihikallion koulu on Pellavamäentien varressa haukantie-pellavamäentie-Pähkinämäentie, vaikka nopeusrajoitus on 30kmh niin harva sitä siinä noudattaa. Olisi enemmän kuin tarpeen, että ennen ja jälkeen koulun olisi korotetut suojatiet tai hidasteet.

Käsittelyvaiheet

13.8.2014: Tekniseen toimeen valmisteltavaksi
17.9.2014 Suvi Niemi vastannut sähköpostitse

Vastaus

Tuusulan kunnan liikenneturvallisuussuunnitelma on valmistunut marraskuussa 2013. Yhtenä kohteena suunnitelmassa oli esitetty Pellavamäentien suojateiden turvallisuuden parantaminen Riihikallion koulun kohdalla. Kohteeseen rakennetaan hidastetöyssyjä syys-lokakuussa 2014. 

Aloitteessa esitetyt muut kohteet otetaan huomioon liikenneturvallisuussuunnitelman päivittämisen yhteydessä.

Päivitetty: 17.09.2014

« Takaisin