Suojatie

Aloite tehty:
25.10.2014
Tyyppi:
Kuntalaisaloite
Käsittelyvaihe:
Käsitelty

Teille kirjoittaa Koskenmäentie 13 asukkaat ja meillä on semmoinen ongelma,että ei ole suojatieta.En tiedä,kirjoitanko oikealle henkilölle,mutta ongelma on iso-olemme pariskunta ja asunut tien vieresessa talossa jo 2 vuotta,mutta kun lähin suojatie on n.30 metrin päässä bussipysäkilla ja talvella,kun tiet on aurattu,on mahdotonta saada sinne asti.Toisen suuntan -aurankulman olemme kävellyt tien vieresta,mutta kun syksyn aikana minun vaimosi päälle ajoi auto,se pelotta.Ja vaimosi on aina stressissa,kun pitää mennä tien yli.Meidän naapurissa asuu 85 v mummo,hänelle on lähes mahdotonta mennä tien yli.
Ja jos ottaa huomioon,että joka päivä suuri määrä autoja ajaa ylinopeutta lähes 60km/h talosta ohi,siis se ei ole normaali, mikä ratkaisu tässä tilanteessa olisi ?

Käsittelyvaiheet

27.10.2014: Tekniseen toimeen valmisteltavaksi
31.10.2014 Suvi Niemi vastannut sähköpostitse

Vastaus

Koskenmäentien kevyen liikenteen väylä- ja suojatieverkosto ei tällä hetkellä kata kaikkia kadun varren kiinteistöjä. Koskenmäentien katualueelle varattu tila on nykyisin useassa kohdassa liian kapea jalkakäytävän tai pyörätien rakentamiselle kadun molemmin puolin. Suojateitä ei nykyisin merkitä yhtä kiinteistöä tai muutamaa kiinteistöä varten. Koskenmäentien nykyiset liikennejärjestelyt eivät vastaa kadun liikennekuormituksen vaatimuksia. Koskenmäentiellä on käynnistymässä kehittämissuunnitelma ensi vuoden puolella Koskenmäentien kiertoliittymään liittyvän tiesuunnitelman valmistuttua. 

Päivitetty: 31.10.2014

« Takaisin