Luistelujää Lahelanrinteen kentälle

Aloite tehty:
09.11.2014
Tyyppi:
Kuntalaisaloite
Käsittelyvaihe:
Käsitelty

Koska Vaunukankaan koulun piha on nyt rakennettu täyteen, eikä siihen näin ollen voida talvella enää jäädyttää isoa luistelujäätä, kuten aikaisempina talvina, ehdotan, että Lahelanrinteen hiekkakenttä (Saniaisentien päässä) jäädytetään talvella luistelukentäksi (on ilmeisesti toiminutkin joskus tässä tarkoituksessa). Alueella asuu paljon lapsiperheitä ja Vaunukankaan koulun väki sekä Lahelantertussa toimivat päiväkotiryhmät voisivat käyttää jäätä toiminta-aikanaan. Iltavalaistuksesta tai sen puutteesta minulla ei ole tietoa.

Terveisin Päivi Laurila

Käsittelyvaiheet

10.11.2014: Liikuntapalveluiden valmisteltavaksi
10.11.2014: liikuntapäällikkö Risto Kanervalle valmisteltavaksi
8.12.2014: liikuntapäällikkö vastannut aloitteen tekijälle sähköpostitse

Vastaus

 

Vaunukankaan koulun kentälle tehdään luistelualue myös tulevana talvena. Lähiliikunta-alueen valmistuttua alueesta ei tule yhtä suuri kuin aikaisempina talvina mutta kenttä on mukana jäädytysohjelmassa, ensimmäisten jäädytettävien kenttien joukossa.

Liikuntapalvelut joutuu osana kunnan säästöohjelmaa karsimaan jäädytettävien kenttien määrää. Tulevana talvena jäädytetään vain koulun tai päiväkodin läheisyydessä sijaitsevat kentät, mikä tarkoittaa neljän kentän vähentämistä jäädytysohjelmasta. Uusien kenttien mukaan ottamista ohjelmaan ei ole tällä hetkellä suunnitteilla. Päivitetyn kenttäluettelon voi tarkistaa kunnan verkkosivuilta osoitteesta www.tuusula.fi/pallokentat.

 

Päivitetty: 08.12.2014

« Takaisin