23. maaliskuuta 2022 15.10

#asemantaiteilijat ovat täällä!

11.3.2022 luovutettiin avaimet työhuoneisiin. Ihanaa oli tavata onnellisia taiteilijoita. 28 loistavaa hakemusta ja heidät kolme me valitsimme!

Tässä koko hommassa on kyse näkyvyydestä, markkinoinnista, Tuusula-brändin tuomisesta Pohjois-Tuusulaan, uudesta ihmeteltävästä, elinvoimasta ja ihmisten välisestä yhteistyöstä.

Näin ollen olenkin erittäin onnellinen siitä, että kaksi huonetta sai kavereikseen hyvin erilaisten taiteiden edustajat.

Asema Taija

Taija Kummelus-Eskelinen eli Taija Taika Hyvinkäältä saapui toiseen työhuoneeseen. Taikuutta, sirkusta ja saippuakuplia. Voiko innostavampaa enää olla?

Taijan kohdalla kiinnostava taiteenlaji ja todella vahva some-osaaminen vakuutti. Taijalla on TikTokissa yli 500 000 seuraajaa, ja hakemuksessa vaatimattomasti ilmoitti vielä tuplaavansa sen. On myös helppo valita sisällöntuottaja, jonka kanavia itse mieluiten seuraisi.

Toisen huoneen taiteilijat edustavat ehkä vähän perinteisempää taiteenlajia keramiikkaa, mutta mitään muuta perinteistä heissä ei olekaan. Kerrassaan valloittavat ystävykset Susanna Autio ja Petteri Lohikoski Järvenpäästä ottavat aseman työhuoneen haltuun saven kanssa. Vahva yhteisö keramiikan opetuspuolella ja parityöskentely herätti oman kiinnostukseni. Heillä on haaveena päästä toteuttamaan tiilitehtaiden jalanjäljissä töitään Jokelan villisavesta. Lupasin olla kaverina savenhakureissulla.

Tästä vuodesta tulee juuri niin upea kuin me siitä yhdessä teemme!

terveisin Jenni

Näytä kuva