Sähköisen Lupapiste-asioinnin koulutus Keski-Uudellamaalla ke 13.8.2014

30.07.2014

Lupapiste on uudenlainen palvelu, jossa kansalaiset, yritykset ja yhteisöt hoitavat lupa- ja ilmoitusasiansa vuorovaikutuksessa viranomaisten ja muiden osapuolten kanssa. Sähköinen palvelu kattaa kaikki asiointitarpeet ensimmäisestä kontaktista aina hankkeen valmistumiseen saakka. Lupahakemuksia voi jättää tällä hetkellä jo yli kymmenessä kunnassa (katso lista) ja vähitellen Lupapiste laajenee koko maan laajuiseksi palveluksi. Lisätietoja www.lupapiste.fi.

Tuusulan kunnassa Lupapiste.fi palvelu ei ole vielä käytössä, mutta lähiaikoina se on mahdollisesti tulossa käyttöön.

Mikäli olet jo kiinnostunut asiasta, tervetuloa Lupapiste.fi -koulutukseen:

Lupapiste/Solita Oy järjestää yhdessä Järvenpään, Hyvinkään, Keravan sekä Tuusulan kanssa rakennusvalvonnan sähköistä Lupapiste.fi -asiointia käsittelevän koulutuksen ke 13.8.2014 klo 13-16 Järvenpää-talolla Juhani Aho -salissa, osoitteessa Hallintokatu 4, Järvenpää.

Esittelyssä on rakennusvalvonnan lupahakemukset ja rakentamisen aikainen asiointi sähköisessä palvelussa. Koulutus on tarkoitettu rakennusvalvonta-asioissa asioiville ammattilaisille sekä muille palvelusta kiinnostuneille.

Tilaisuus on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumiset viimeistään pe 8.8.2014 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ilona.liesmaki(at)solita.fi tai puhelimitse 040 535 8965.

Tuusulan kunnan rakennusvalvonnan verkkosivut

 

 

Takaisin