Tuusulan kaavoitussuunnitelma 2015-2019 on hyväksytty valtuustossa

17.11.2014

Tuusulan kaavoitussuunnitelma 2015-2019 on hyväksytty valtuustossa 10.11.2014. Kaavoitussuunnitelma on suunnitelma, jossa esitetään vireillä olevat ja tulevia kaavoitushankkeita seuraavalle viisivuotiskaudelle.

Kaavoitussuunnitelma 2015-2019 (pdf)

Kunnanvaltuusto hyväksyy vuosittain budjetin yhteydessä kaavoitussuunnitelman viiden vuoden jaksolle. Tämän jälkeen hyväksytään kullekin vuodelle kaavoituksen työohjelma, jonka edistymistä seurataan osavuosikatsausten yhteydessä. Tavoitteena on huolehtia siitä että, MAL-aiesopimuksen tavoitteiden ja kunnanvaltuuston hyväksymän vuotuisen asunto-ohjelman lisäksi kaavoitetaan riittävästi tonttivarantoa tulevaa käyttöä varten. Yritysalueiden ja työpaikkatonttien saatavuudesta huolehditaan. Tarpeen mukaan voidaan sovittaa erityisen kiireellisiä, yhdyskunnan kehittämisen tai kunnan palvelutarjonnan kannalta tarpeellisia hankkeita tarkistamalla vähemmän kiireellisten töiden aikataulua.

Kaavoitussuunnitelman tavoitteena on ohjata kaavoitustoimiston toimintaa ja kaavatöihin vaikuttavien luottamuselinten päätöksentekoa niin, että hankeluettelosta ensisijaisiksi nostetut hankkeet etenisivät ensisijaisesti ja että niiden valmisteluun kohdennettaisiin eniten resursseja. Kaavoitussuunnitelmassa on edellisten vuosien tavoin yleiskaavoitushankkeita, yleissuunnitelmia sekä asemakaavahankkeita, jotka on priorisoitu neljään eri kategoriaan hankkeiden kiireellisyyden, tärkeyden ja oletetun etenemisjärjestyksen mukaisesti.

Takaisin