Avustukset yhdistyksille ja järjestöille haettavana Tuusulassa

07.03.2016

Avustukset Keski-Uudellamaalla toimiville tuusulalaisille yleishyödyllisille seuroille ja yhdistyksille sekä eläkeläisjärjestöille ovat haettavana. Lisäksi myönnetään avustusta liikunta- ja nuorisojärjestöille sekä sosiaali- ja terveysalan järjestöille ja yhdistyksille. Avustuksia jaetaan yli 119 000 euroa. Kaikki hakemuslomakkeet löytyvät Tuusulan verkkopalvelusta. Hakemukset palautetaan 29.4. mennessä.

Avustukset Keski-Uudellamaalla toimiville tuusulalaisille yleishyödyllisille seuroille ja yhdistyksille sekä eläkeläisjärjestöille ovat haettavana. Hakulomakkeen ja -ohjeen saa Tuusulan kirjastoista, kunnantalon neuvonnasta tai Tuusulan verkkosivuilta osoitteesta www.tuusula.fi/lomakkeet.

Tuusulalaisten yhdistysten järjestämää liikkumista tuetaan

Tuusulan kunnan liikuntalautakunta tukee rekisteröityjen tuusulalaisten liikuntajärjestöjen sekä erityisryhmien järjestämää liikuntatoimintaa myöntämällä vuosittain avustuksia lautakunnan hyväksymien avustusperusteiden mukaisesti. Nyt haettavat avustuskohteet ovat urheiluseurojen ohjaustoiminta ja erityisryhmien ohjaustoiminta. Urheiluseurojen ohjaustoimintaan myönnetään 67 000 euroa ja erityisryhmien ohjaustoimintaan 2 900 euroa.

Nuorisojärjestöjen toimintaa avustetaan

Nuorisojärjestöille myönnetään toiminta-avustusta sääntömääräisen ja toimintasuunnitelman mukaisen toiminnan tukemiseen. Toiminnan pitää olla käynnistynyt vähintään edellisenä kalenterivuonna. Avustusten painopisteenä on järjestöjen ohjaustoiminta.

Kohdeavustusta voivat saada nuorten vapaat toimintaryhmät, toimintaansa aloittavat järjestöt, järjestöjen yhteistoimintaryhmät ja toimintaprojektit, jotka on tarkoitettu tuusulalaisille nuorille. Kohdeavustusta myönnetään koko vuoden ajan. Avustuksiin on varattu 21 420 euroa.

Terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen myönnetään avustusta

Sosiaali- ja terveyslautakunta myöntää yleisavustusta tuusulalaisten hyväksi työtä tekevien sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimintaan yhteensä 8 500 euroa. Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti, että järjestöavustusmääräraha kohdennetaan terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, väestöä laajasti koskevaan valistus- ja tukitoimintaan sekä muuhun ehkäisevään toimintaan.

Hakemuksia saa Tuusulan verkkopalvelusta

Hakemukset liitteineen toimitetaan Tuusulan kuntaan perjantaina 29.4.2016 klo 15.00 mennessä.


Hakemukset toimitetaan seuraaviin osoitteisiin:

 

Yleishyödylliset yhdistykset ja eläkeläisjärjestöt:

Tuusulan kunnanhallitus, PL 60, 04301 Tuusula.

Lomakkeita saa Tuusulan verkkosivuilta, kirjastoista sekä kunnantalon neuvonnasta.

Tiedustelut: hallintopalvelusihteeri Aila Toivonen p. 040 314 3024.


Liikuntajärjestöt:

Tuusulan liikuntalautakunta, PL 60, 04301 Tuusula.

Sähköinen hakulomake ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.tuusula.fi/avustukset.

Tiedustelut: liikuntapäällikkö Risto Kanerva p. 040 314 2220 ja erityisliikunnansuunnittelija Sami Liehu p. 040 314 2222.


Nuorisojärjestöt:

Tuusulan nuorisolautakunta, PL 60, 04301 Tuusula.

Hakemuslomakkeita saa nuorisotaloilta, kirjastoista ja kunnantalon neuvonnasta sekä verkkosivuilta osoitteesta www.tuusula.fi/nuoriso.

Tiedustelut: johtava erityisnuorisotyöntekijä Jaana Kellosalmi p. 040 314 2217.


Sosiaalialan järjestöt ja yhdistykset:

Tuusulan sosiaali- ja terveyslautakunta, PL 60, 04301 Tuusula.

Lomakkeita saa sosiaali- ja terveystoimen ja kunnantalon neuvonnasta sekä Tuusulan kirjastoista.

Tiedustelut: hallinto- ja kehittämispäällikkö Päivi Klami p. 040 314 3374.

Kuulutus

 

Takaisin