Tuusulassa laaditaan kuntastrategiaa valtuustokaudelle 2021–2025 – vastaa kuntalaisbarometriin Tuusulan tulevaisuudesta

02.09.2021

Tuusulan kunta on käynnistänyt uuden strategian laatimisen vuosille 2021–2025. Kuntastrategia laaditaan tuusulalaisten, kunnan henkilöstön ja päätöksentekijöiden yhteistyönä. Osana strategian uudistamistyötä tuusulalaisilta kysytään näkemyksiä strategian painopisteiden valintaan. Kuntalaisbarometriin on mahdollista vastata 12.9. saakka.

Strategiakausi vaihtui elokuussa

Strategiakausi vaihtui kuntavaalien jälkeen uusien luottamushenkilöiden aloittaessa toimikautensa elokuussa. Uutta strategiaa on valmisteltu alkuvuodesta 2021 lähtien ja tavoitteena on, että uudesta strategiasta päätetään valtuustossa lokakuussa. Strategiaa teoiksi vievistä vuoden 2022 tavoitteista ja talousarviosta päätetään joulukuussa 2021.

Tuusulalaisilta kysytään näkemystä strategian painopisteistä – mitä odotat tulevaisuudelta Tuusulassa?

Strategiatyö on edennyt strategian painopisteiden valintaan. Kuntalaisbarometri sisältää kysymyksiä Tuusulan tulevan strategian tärkeimpiin teemoihin, painopisteisiin ja strategisiin valintoihin liittyen.

– Vastaamalla barometrin kysymyksiin olet vaikuttamassa siihen minkälainen strategiasta tulee, kertoo kehittämispäällikkö Heidi Hagman.

Kuntalaisbarometri on toteutettu testinä, jonka tekemiseen menee noin viisi minuuttia.

– Kannustan kaikkia vastaamaan oman näkemyksensä mukaan. Tekemällä testin saat vastauksen siihen, mitä pidät tärkeimpinä vahvuuksina liittyen omaan ja Tuusulan tulevaisuuteen, Hagman jatkaa.

Kuntalaisbarometri toteutetaan osana Open Agenda -hanketta

Kuntalaisbarometri on osa Tuusulan kunnan strategian uudistamista ja valtiovarainministeriön rahoittamaa Open Agenda -hanketta, jossa kartoitetaan tuusulalaisten toiveita ja lisätään ymmärrystä asukkaiden tarpeista.

Tulevaisuuskysely: https://zef.fi/s/z59td168/


Lisätiedot:

kehittämispäällikkö Heidi Hagman, 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi
yhteisömanageri Katja Repo, 040 314 3048, katja.repo@tuusula.fi

 

Takaisin