Kirkonkylän kampukselle ehdotettiin 250 eri nimeä

31.05.2022

Uudelle Kirkonkylän kampukselle etsittiin ehdotuksia nimeksi 23.3.–6.4.2022. Rakenteilla oleva kampus tarjoaa suomen- ja ruotsinkielistä perusopetusta ja varhaiskasvatusta. Pelillisessä verkkokyselyssä saatiin noin 250 erilaista ehdotusta nimeksi. Ehdotuksensa saattoi ilmoittaa joko suomen- tai ruotsinkielisinä ja äänestää omaa suosikkiaan. Verkkokyselyyn osallistuttiin yhteensä 2 395 kertaa. Lisäksi nimiehdotuksia sai antaa paperilomakkeella TuusInfossa ja kirjastoissa. Lämmin kiitos kaikille ehdotuksensa nimikisaan jättäneille! 

Nimistötoimikunta on käsitellyt asukkailta saatuja ehdotuksia ja antanut ehdotuksista oman näkemyksensä kampukselle sopivista nimistä. Seuraavaksi tulevan kampuksen käyttäjät käyvät läpi nimiehdotuksia. Kesälomien jälkeen uuden toimintakauden alkaessa koulujen, päiväkodin, lasten, vanhempainyhdistysten ja asukkaiden edustajista muodostettava raati arvioi nimiehdotuksia. Nimiraati tekee ehdotuksensa tulevan kampuksen nimestä palveluverkon ohjausryhmälle. Syksyksi 2024 valmistuvalla kampuksella toimii kaksi koulua ja päiväkoti. Nimen on oltava toimiva yksiköiden käyttämillä kielillä, suomeksi ja ruotsiksi.

Kaksikielisenä toteutettuun nimikyselyyn yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin 3 kpl Tuusula-collegetakkeja. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. 

Lisätiedot:
Katerina Zaitseva, projektipäällikkö, p. 040 314 2244, katerina.zaitseva@tuusula.fi


Läs också på svenska

Takaisin