Päivitys tiedotteeseen Kirkonkylän kampuksen työmaalta: alikulun avaaminen viivästyy

01.08.2022

Kerroimme aiemmin tänään, että Kirkonkylän kampuksen työmaan kohdalla oleva Tuusulantien alikulku on jälleen kevyen liikenteen käytössä maanantaista 1.8. alkaen.

Päivän mittaan on selvinnyt, että alikulkua ei päästäkään tänään avaamaan. Avaaminen viivästyy aiemmin arvioidusta aikataulusta, koska paikalla tehdään yhä kaapelinsiirtotöitä. Töiden arvioidaan valmistuvan tämän viikon (viikko 31) aikana. Tiedotamme, kun työt ovat valmiit ja alikulku saadaan jälleen avattua kevyen liikenteen käyttöön.

Kampus 010822 I

Kartta työmaa-alueen liikennejärjestelyistä

Alikulun avaaminen mahdollistaa turvallisen siirtymisen Tuusulantien puolelta toiselle työmaan kohdalla.

Työmaan puolella Tuusulantietä työmaaliittymän ja Suotien bussipysäkin välinen osuus kevyen liikenteen väylästä pysyy edelleen suljettuna. Osuus on suljettu 1.6.2023 saakka, jotta kulkijoiden turvallisuus ei vaarannu vilkkaan työmaaliikenteen takia.

Noudatathan alueella kulkiessasi liikkumisesta annettua ohjeistusta. Kevyen liikenteen on käytettävä Tuusulantien etelän puoleista kevyen liikenteen väylää.

Kampuksen työmaalla tehdään parhaillaan muun muassa alapohjan eristys-, raudoitus- ja valutöitä, ulkopuolisia täyttöjä sekä ulkoseinien harkkomuurausta. Seuraavaksi työlistalla on vuorossa muun muassa väestönsuojan elementtiasennus.

Valmistuttuaan Kirkonkylän kampus tarjoaa tiloja Tuusulan varhaiskasvatukselle, esiopetukselle, perusopetuksen 1–6. vuosiluokille sekä ruotsinkieliselle opetukselle.

Kampus 010822 II

Koulun toinen väestönsuoja rakenteilla

 

Takaisin