Huoltajat ovat tyytyväisiä varhaiskasvatukseen Tuusulassa

09.12.2022

Tuusulan varhaiskasvatuksessa toteutettiin lokakuussa asiakaskysely syksyllä 2022 varhaiskasvatuksen aloittaneiden lasten perheille. Huoltajat pitivät sekä palveluun ohjautumista että varhaiskasvatuksen aloittamista Tuusulassa onnistuneena. Arvosanat olivat erinomaisia.

Huoltajat kokivat, että lapsi on tervetullut varhaiskasvatukseen. Huoltajat kokivat myös, että lapsella on ollut turvallinen olo varhaiskasvatuksessa ja että lapsesta ja hänen tarpeistaan sekä hyvinvoinnistaan on oltu kiinnostuneita.

– Päiväkotiemme työntekijät ovat tehneet hienoa työtä. Turvallisuus ja lämmin vastaanotto ovat lapsille ja huoltajille ensiarvoisen tärkeitä asioita varhaiskasvatusta aloitettaessa, varhaiskasvatuspäällikkö Hannamari Vänni toteaa.

Huoltajien mukaan parannettavaa jää muun muassa www-sivujen selkeydessä. Kaikki palaute käsitellään ja toimintaa parannetaan entisestään.

Varhaiskasvatuksen esihenkilöt järjestävät henkilöstölle kiitoskahvit yksiköissä.

Panostamme varhaiskasvatuksen laatuun

Kehitämme varhaiskasvatusta ajankohtaisilla hankkeilla.

– Kehittävän arvioinnin hankkeessa varhaiskasvatuksen laatua vahvistetaan johtamisen, laadunhallinnan ja arvioinnin kehittämisen kautta. Varhaiskasvatuksen tuen kehittämisen hankkeessa keskitytään varhaiskasvatuslain esiin tuoman inklusiivisen pedagogiikan ja lapsen tuen käytäntöjen vahvistamiseen, Vänni jatkaa.

Palveluverkkomme etenee

Tuusula on kasvanut tavoitteensa mukaisesti, ja kasvua on tullut paljon lapsiperheistä. Uusia lapsia on aloittamassa varhaiskasvatuksessa tammikuussa 2023 kuuden ryhmän verran.

– Uusin päiväkotimme Martta Wendelin avasi ovensa elokuussa 2022. Rakenteilla olevaan Tuusulanjärven kampukseen avautuu 1.8.2024 lähtien uusia tiloja suomen- ja ruotsinkieliselle varhaiskasvatukselle ja esiopetukselle, kertoo sivistysjohtaja Tiina Simons.

Lisätiedot:

Varhaiskasvatuspäällikkö Hannamari Vänni, hannamari.vanni@tuusula.fi, 040 314 3328

Sivistysjohtaja Tiina Simons, tiina.simons@tuusula.fi, 040 314 3403

 

Takaisin