Epävarmuudessa eläminen – mitä se sinulle merkitsee? Tule mukaan Erätauko-keskusteluun 9.3.

10.02.2023

Tule mukaan keskustelemaan epävarmuudessa elämisestä Tuusulassa muiden kanssa torstaina 9.3.2023 kello 17.30–19.30 Tuusulan pääkirjastossa!

Mikä tai mitkä asiat, tilanteet tai ilmiöt tuottavat epävarmuutta elämääsi? Mikä auttaa sietämään epävarmuutta ja auttaa jaksamaan epävarmuuksien keskellä? Mikä, kuka tai ketkä tukee sinua epävarmuuden keskellä ja miten olet tukenut muita? Mikä tuo sinulle toivoa? 

Henkilö istumassa penkillä, taustalla järvimaisemaa.
Pääkirjastolla 9.3. järjestettävä Erätauko-keskustelu tarjoaa tilan pysähtyä pohtimaan epävarmuutta aiheuttavia asioita ja niiden sietämistä yhdessä toisten kanssa.

Epävarmuudessa eläminen -keskustelu
Paikka: Tuusulan pääkirjasto, Autoasemankatu 2, Tuusula
Aika: Torstai 9.3.2023 kello 17.30–19.30
Ilmoittautuminen 6.3.2023 mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/epavarmuudessa_elaminen

Erätauko-keskustelussa puhumme omasta kokemuksesta, sinun ei tarvitse olla aiheen asiantuntija. Samanmielisyyden tai väittelyn sijaan kaipaamme kokemusten vaihtoa ja yhdessä ajattelua. Meidän ei tarvitse tehdä päätöksiä eikä ratkaista asioita, vaan pyrimme lisäämään ymmärrystä itsestä, muista ja keskustelun aiheesta. Haluamme kuulla juuri Sinun ajatuksiasi!

Keskustelu on osa Kansallisia dialogeja ja se toteutetaan yhdessä Erätauko-säätiön kanssa. Kansalliset dialogit antavat mahdollisuuden käsitellä rakentavasti sitä, mitä meille on viime aikoina tapahtunut ja tarjoaa tilan pysähtyä pohtimaan asioita yhdessä toisten kanssa. Dialogeista tehdään julkinen yhteenveto ja se on kaikkien luettavissa Kansallisten dialogien sivuilla.

Tarkempia tietoja keskustelusta antavat:
Sivistyksen toimialueen kehittämispäällikkö Katja Elo, 040 314 4028, katja.elo@tuusula.fi
Kehittämispäällikkö Heidi Hagman p. 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi

Takaisin