Kutsu: Tervetuloa kuulemaan 9.3. klo 15–15.45, miten voit tulla mukaan Kansallisten dialogien järjestäjäksi

28.02.2023

Kansalliset dialogit on uudenlainen malli yhteiskunnallisen vuoropuhelun toteuttamiseen kansalaisten, yhteisöjen ja viranomaisten yhteistyönä. Kansallisissa dialogeissa keskustellaan ihmisille ja yhteisöille tärkeistä asioista ja teemoista. Tavoitteena on mahdollisimman laaja-alaisen ymmärryksen rakentaminen ihmisten kokemuksista ja käsillä olevista taloudellisista, sosiaalisista ja ekologisista haasteista. Tavoitteena on vahvistaa osallisuutta, yhteenkuuluvuutta ja suomalaisten yhteiskunnan muutoskykyä sosiaalisen vuoropuhelun kautta. 

Tuusulan kunta on mukana järjestämässä kevään 2023 Kansallisia dialogeja. Torstaina 9.3.2023 Tuusulassa järjestetään keskusteluja teemasta ”Epävarmuudessa eläminen”. Katso lisätiedot Tuusulan pääkirjastolla klo 17.30–19.30 järjestettävästä keskustelutilaisuudesta ja ilmoittaudu mukaan!

Kevään aikana eri puolilla Suomea monet eri tahot järjestävät vastaavia keskusteluja osana Kansallisia dialogeja. Meille Tuusulassa dialogit ovat tärkeä keino ymmärtää kunnan asukkaiden ja erilaisten yhteisöjen ajatuksia ja tarpeita.

Tervetuloa mukaan Kansallisten dialogien infotilaisuuteen torstaina 9.3.2023 klo 15–15.45!

Järjestämme infon etäyhteydellä, jolloin osallistuminen onnistuu helposti ja mistä tahansa. Infotilaisuudessa kuulet, miten juuri sinä voit olla mukana Kansallisissa dialogeissa. 

Linjoilla tapaat Kansallisten dialogien ohjausryhmään kuuluvia, mm.

  • Janne Kareinen, DialogiAkatemia
  • Katja Elo ja Heidi Hagman, Tuusulan kunta

Osallistuminen onnistuu etäyhteydellä tämän linkin kautta:
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Kansallisia dialogeja koordinoi DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö, Lastensuojelun Keskusliitto, Sitra, Tuusulan kunta, valtiovarainministeriö sekä valtioneuvoston kanslia.

Lue lisää kansallisista dialogeista.

Lisätiedot infotilaisuudesta:
Sivistyksen toimialueen kehittämispäällikkö Katja Elo, katja.elo@tuusula.fi, 040 314 4028

Takaisin