Martta Wendelin -päiväkodin kokoontumistilojen vakiovuorot kaudelle 2023–2024 haettavissa 19.4. mennessä

05.04.2023

Martta Wendelin -päiväkodilla on pian takana ensimmäinen kokonainen toimintakausi uusissa tiloissaan. Elokuussa 2022 toimintansa käynnistäneen päiväkodin tilat suunniteltiin monikäyttöisiksi ja muuntojoustaviksi. Monipuolisten tilojen tavoitteena on tarjota käyttömahdollisuuksia eri käyttäjäryhmille. Esimerkiksi sali suunniteltiin yhteistyössä paikallisen sirkuskoulun kanssa ilma-akrobatian ja ateljee puolestaan taiteen perusopetuksen opiskeluun. Tilojen toivotaan mahdollistavan myös muun kokoontumis- ja harrastustoiminnan arki-iltaisin ja viikonloppuisin päiväkodin toiminnan ulkopuolisina aikoina.

Syksystä 2023 lähtien tuusulalaisilla asukkailla, yhdistyksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus varata päiväkodin kokoontumistiloihin (sali, ruokala, kabinetti ja neuvotteluhuone) toimintakauden kestäviä vakiovuoroja. Vakiovuorot kaudelle 2023–2024 ovat haettavissa 5.–19.4.2023 välisenä aikana sähköisesti.

Vuoroja haetaan sähköisesti Timmi-tilavarausohjelman kautta. Mikäli sähköinen haku ei ole mahdollista, pyydetään hakijaa ottamaan yhteyttä hakuaikana asiakaspalvelu TuusInfoon, 09 8718 3070 tai tuusinfo@tuusula.fi.

Päiväkodin yhteystiedot:
Päiväkoti Martta Wendelin
Pähkinämäentie 195, 04300 Tuusula

Lisätiedot vuorojen hakemisesta:
Tiloja kuntalaisille
Asiakaspalvelu TuusInfo


Rakennamme uusia päiväkoteja ja kouluja, jotta voimme tarjota terveelliset ja turvalliset tilat kasvulle, oppimiselle ja harrastamiselle. Tilat muuntautuvat myös kuntalaisten yhteisiksi olohuoneiksi. Syksyllä 2023 ovensa avaavan lukio ja kulttuuritalo Monion kokoontumistilojen vuorot tulevat haettavaksi myöhemmin keväällä 2023.  

Takaisin