Tuusulan kunta käynnistää kilpailun lukio ja kulttuuritalo Monion logosta

17.04.2023

Tuusulan kunta käynnistää avoimen kilpailun, jonka tavoitteena on löytää syksyllä 2023 avautuvalle lukio ja kulttuuritalo Moniolle logo. Kaikille avoin kilpailu on käynnissä 17.4.–14.5., ja voittajalle on luvassa 2 000 euron rahapalkinto.

– Moniota on alusta asti suunniteltu tiiviissä yhteistyössä sen käyttäjien kanssa. Vaikuttamaan ovat päässeet esimerkiksi opettajat ja opiskelijat lukiosta. Lisäksi mukana on ollut kulttuurin edustajia ja monia muita toimijoita, lukion rehtori Seppo Kärpänen kertoo.

– Tavoitteena on, että kun rakennus valmistuu, se mahdollistaa yhä kohtaamiset ja eri toimijoiden välisen yhteistyön. Tätä toivomme myös Monion logon henkivän, kertoo kulttuuri- ja sivistystoimen johtaja Ulla Kinnunen.

Lisäksi logolta toivotaan, että se on sovitettavissa yhteen Tuusulan kunnan muutama vuosi sitten uudistetun visuaalisen ilmeen kanssa.

Hirsiseinäinen ja pitkälti puurakenteinen Monio avaa ovensa Hyrylän keskustassa syksyllä 2023. Saman katon alla toimivat lukion lisäksi Tuusulan Opisto, Tuusulan kuvataidekoulu, Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto ja Tuusulan kunnan kulttuuripalvelut. Rakennuksen salit mahdollistavat monipuolisten kulttuuritapahtumien järjestämisen. Ne ovat vuokrattavissa myös muille tapahtumajärjestäjille.

Tutustu kilpailuun ja kilpailun sääntöihin Monion logokilpailu -sivulta.

Lisätiedot:

www.tuusula.fi/brandi

Kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnunen, ulla.kinnunen@tuusula.fi

Lukio rehtori Seppo Kärpänen, seppo.karpanen@tuusula.fi

Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi

Takaisin