Lukio ja kulttuuritalo Monion avajaiset lokakuussa

29.06.2023

Esitysviikon aikana Monion uuden uutukaiset tilat pääsevät hienosti esille. Iso Kartano-sali mahdollistaa suuret, yli 500 henkilön tapahtumien järjestämisen, kun taas tunnelmallinen Riihi-salin on esitystila, jollaista Tuusulaan on kaivattu jo kauan.     

Avajaisviikon ohjelmistosuunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon monenlaiset kohderyhmät.

– Seitsemän päivän aikana Moniossa nähdään musiikin eri genrejä, sirkusta, tanssia ja teatteria. Ohjelmisto ei voi jättää ketään kylmäksi”, toteaa kulttuurituottaja Lotta Mikkonen.

Avajaisviikon ohjelmisto ja lipunmyynti

Monion avajaisviikon starttaa avajaiskonsertti maanantaina 23.10. Riihi-salin lavalla nähdään Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston oppilaskonsertti ja avajaispuheita. Avajaiskonsertin pääesiintyjä julkaistaan elokuussa.

Nuorten suosiossa oleva alternatiivisen popin suunnannäyttäjä Costee keikkailee tiistaina Kartano-salissa. Keskiviikkona tarjolla on taas täysin erilaista musiikillista ilottelua, kun Suistamon Sähkön riehakas reivimeininki ja syntetisaattorin surina pääsevät valloilleen Riihi-salissa.

Torstaina pääsemme nauttimaan upeasta, kuumasta tanssitunnelmasta kun Katja Lunden Companyn Flamencosauna tuo yhteen kahden eri kulttuurin peruskivet: tunteikkaan flamencon ja suomalaisen saunan. Perjantaina rikotaan ennakkoluulottomasti musiikin genrerajoja Emma Salokoski Voices -lauluyhtyeen esityksessä.

Lauantaina on Riihi-salissa teatterin vuoro. TuLoLa-kollektiivin tuotanto Sisareni on Lauri Nurksen ohjaaja komedia, jossa äidin kuolema yhdistää etäälle toisistaan joutuneet sisarukset. Lavalla nähdään Lotta Lindroos ja Tuuli Mattila. Sunnuntaina on luvassa kivaa ohjelmaa koko perheelle. Race Horse Companyn Chevalier - keppihevossirkus on vastustamattoman hauska ja tunnelmallinen esitys, joka vie katsojansa retkelle sirkuksen uljaiden ratsujen maailmaan.

Avajaisviikon, tiistai-sunnuntain, liput ovat myynnissä 1.7.23 alkaen tuusula.lippu.fi ja Lippu.fi. Maanantain 23.10. avajaiskonsertin liput tulevat myyntiin alkusyksystä.

Yhteistyö Ravintola Kerhon kanssa

Tuusulan kunnan kulttuuripalvelu tulee tekemään yhteistyötä paikallisen Ravintola Kerhon kanssa. Yhteistyö tuo mukanaan Dinner & Show -paketin. jossa kulttuurivieras voi käydä nauttimassa Kerhon antimia ennen tai jälkeen esityksen.

Väliajalla on tarjolla yhdessä Konditoria pH7:n kanssa loihdittuja suolaisia herkkuja ja makeita teemaleivoksia. Juomatarjoilut onnistuvat ennakkoon tilattuna tai paikan päältä ostettuna. Hävikkiruuan välttämiseksi toivomme, että väliaikatarjoilut hoituisivat mahdollisimman paljon etukäteistilauksilla.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä Monion kanssa ja mahdollisuudesta olla mukana tarjoamassa monipuolisia palveluita ja yhteisöllisiä kulttuurikokemuksia Monion vieraille”, kertoo Ravintola Kerhon toimitusjohtaja Juha Palmula.

Lisätietoja

tuusula.fi/monio

kulttuurituottaja Lotta Mikkonen, 040 314 3437, lotta.mikkonen@tuusula.fi

Takaisin