Avustusten kokonaisuudistus etenee – uudistusten esittely yhteisöille 25.10. kello 18 Moniossa

28.09.2023

Tuusulassa on keväästä asti valmisteltu kunnan myöntämien avustusten kokonaisuudistusta. Avustusuudistuksen valmistelua on tehty yhteistyössä asukkaiden ja yhteisöjen kanssa, joita avustusuudistus kiinnostaa ja koskettaa. Tule kuulemaan keskiviikkona 25.10. kello 18 Moniolle Tuusulan avustuskokonaisuuden uudistamisesta ja avustusmallin luonnoksesta!

Uudistuksen tavoitteina ovat avustustoiminnan yhdenvertaisuus ja tasa-arvo hakijoiden näkökulmasta, avustusten hakemisen selkeys ja sujuvuus, avustustoiminnan järjestelmällisyys sekä avoimuus kunnan ja hakijoiden kannalta.

– Tuusulan kunta pyrkii ohjaamaan avustettavaa toimintaa kuntastrategian kautta ja siten lisäämään kunnan elinvoimaa sekä asukkaiden ja yhteisöjen juurtumista, viihtyvyyttä ja osallisuutta, kuvaa kehittämispäällikkö Heidi Hagman.

Kesäkuussa 12.6. järjestettiin Tuusulan Ilmatorjuntamuseolla tilaisuus, jossa mallia työstettiin yhteistyössä kunnan, asukkaiden ja yhteisöjen kanssa. Valmistelussa on nyt edetty ja uudistuvan avustuskokonaisuuden luonnosta esitellään asukkaille ja yhteisöille keskiviikkona 25.10. klo 18 Monion Tupa-auditoriosyvennyksessä (Pataljoonantie 6, Tuusula). 

– Kesäkuun tilaisuudessa paikalla oli noin viisikymmentä henkilöä, joita avustusuudistus kiinnosti. Toivon, että tähän lokakuun tilaisuuteen osallistuu mahdollisimman moni kunnan avustuksia saaneista tahoista sekä potentiaalisia avustettavia, jatkaa Hagman.

Tilaisuuden aikana on mahdollista kommentoida luonnosteltua mallia. Mallia hiotaan saadun palautteen perusteella ennen päätöksentekoa. Uudistuneesta avustuskokonaisuudesta on tarkoitus päättää loppuvuoden aikana.

Lisätiedot tilaisuudesta ja uudistuksesta:
Kehittämispäällikkö Heidi Hagman, 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi

Takaisin