Yhdessä ja yksin − kansallinen dialogi Tuusulassa demokratiapäivänä 1.11.

27.10.2023

Demokratiapäivänä 1.11.2023 Tuusulassa järjestetään kansallinen dialogi teemalla Yhdessä ja yksin. Dialogi järjestetään Tuusulan pääkirjastolla ja keskustelijoiksi on kutsuttu tuusulalaisia ja lähialueiden vapaaehtoisia, asukkaita, asiantuntijoita ja vaikuttajia. Yleisöllä on mahdollisuus seurata keskustelua.

Keskustelijoiksi on kutsuttu apulaispormestari Anna Yltävä, kotoutumisasiantuntija, vuoden 2016 pakolaisnainen ja esikoiskirjailija Rita Kostama, erikoisasiantuntija Päivi Kurikka valtiovarainministeriöstä, vapaaehtoinen ja asukasaktiivi Carita Ljungberg, neuvotteleva virkamies Merja Heikkonen sosiaali- ja terveysministeriöstä, Kellokosken ja Jokelan kehittämisverkostojen ydintiimien puheenjohtajat Kyösti Lehtonen ja Ilari Roihuvuo, Siskojen ja Simojen toiminnanjohtaja Eero Väisänen ja pitkän uran poliitikkona ja vaikuttajana tehnyt Tuulikki Petäjäniemi.

Yhdessä ja yksin on tämän syksyn kansallisten dialogien teema. Kansalliset dialogit ovat uusi tapa rakentaa ymmärrystä erilaisista yhteiskunnallisista ilmiöistä, haasteista ja mahdollisuuksista kansalaisten, yhteisöjen ja viranomaisten yhteistyönä.

Tervetuloa luomaan yhteistä ymmärrystä ja kuulemaan yhdessä tekemisestä ja yksinäisyydestä: Yhdessä ja yksin ke 1.11.2023 klo 18-19.30 Tuusulan pääkirjastolla (Autoasemankatu 2).

Tapahtuman löydät myös Tuusulan tapahtumakalenterista.

Lisätiedot:

yhteisömanageri Katja Repo, katja.repo@tuusula.fi, 040 314 3048

kehittämispäällikkö Heidi Hagman, heidi.hagman@tuusula.fi, 040 314 3052

 

Takaisin