Kuntalaisten illat pidetään marraskuussa

02.11.2023

Kuntalaisten iltoja vietetään marraskuussa kaikissa Tuusulan kuntakeskuksissa.

Illoissa kuullaan pormestarin ajankohtaiskatsaukset kunnan ja keskusten ajankohtaisiin asioihin. Lisäksi illoissa on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa ajankohtaisten asioiden valmisteluun. Paikalla on pormestarin lisäksi kunnan asiantuntijoita eri vastuualueilta. Tilaisuus on avoin kaikille ja kaikenikäisille tuusulalaisille. Tervetuloa! Kahvitarjoilu kello 17.45 alkaen.

Kuntalaisten illat 2023

 

Kellokoski 7.11. kello 18−20, Kellokosken koulu (Koulutie 7, Kellokoski, sisäänkäynti B1-ovesta)

Kuntalaisilta pidetään Kellokosken koulun kouluravintola Tonkassa. Illan aluksi pormestari Kalle Ikkelä kertoo Kellokosken sekä kunnan ajankohtaista asioista ja sen jälkeen on mahdollista tutustua mm. Kellokoskella toteutettaviin osallistuvan budjetoinnin projekteihin, kehittämisverkoston ydintiimiin, sähköisen asioinnin kehittämiseen, ikäihmisten liikunta-asioihin, asumisneuvontaan sekä lapsiystävällinen kunta -kokonaisuuteen.

Hyrylä 28.11. kello 18−20, lukio ja kulttuuritalo Monio (Pataljoonantie 6 C, Tuusula)

Kuntalaisilta pidetään lukio ja kulttuuritalo Moniossa. Illan aluksi pormestari Kalle Ikkelä kertoo Etelä-Tuusulan sekä kunnan ajankohtaista asioista ja sen jälkeen on mahdollista tutustua mm. Lahelan yleissuunnitelmaan ja Lahelan kampusta koskevaan kaavatyöhön, Lahelanorren osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan sekä muihin Etelä-Tuusulaa koskettaviin kaavoituskysymyksiin, Augustanpuiston suunnitteluun, sähköisen asioinnin kehittämiseen, Etelä-Tuusulassa toteutettaviin osallistuvan budjetoinnin projekteihin, ikäihmisten ruokailuun, asumisneuvontaan sekä lapsiystävällinen kunta -kokonaisuuteen. Paikalla myös alueellisten kehittämisverkostojen ydintiimit (Hyrylä, Riihikallio ja Etelä-Tuusulan kylät).  

Jokela 30.11. kello 18−20, Jokelan koulukeskus (Jyväkuja 13, Jokela)

Kuntalaisilta pidetään Jokelan koulukeskuksen peilisalissa ja ruokalassa. Illan aluksi pormestari Kalle Ikkelä kertoo Jokelan ja kunnan ajankohtaista asioista ja sen jälkeen on mahdollista tutustua mm. Lepola III-kaavatyöhön, Jokelan kotikirkon sekä Länsi-Kolsan osallistumis- ja arviointisuunnitelmiin, sähköisen asioinnin kehittämiseen, Jokelassa toteutettaviin osallistuvan budjetoinnin projekteihin, Jokelan 150-vuotisjuhlavalmisteluihin, kehittämisverkoston ydintiimiin sekä lapsiystävällinen kunta -kokonaisuuteen.

 

Lisätiedot:

kehittämispäällikkö Heidi Hagman, 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi

projektityöntekijä Tiia Sunila, tiia.sunila@tuusula.fi

 

Takaisin