Tuusula kunta etsii varhaiskasvatuksen ammattilaisia – jätä hakemuksesi 4.2. mennessä

15.01.2024

Tuusula on elinvoimainen ja kestävästi kasvava kunta, jossa voi elää hyvää, omannäköistä elämää. Lasten kasvua ja oppimista varten on rakennettu uusia, turvallisia ja terveellisiä päiväkotitiloja. Olemme lähellä luontoa ja erilaisia liikuntamahdollisuuksia sekä ammennamme Tuusulanjärven kulttuuriperinnöstä monin tavoin myös varhaiskasvatuksessa. Me teemme yhdessä uutta!

Varhaiskasvatuksen ammattilaisten haku käynnissä 4.2. asti

Tuusulan kunta hakee varhaiskasvatuksen opettajia, sosionomeja ja lastenhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä työssäsi varhaiskasvatuksen ammattilaisena ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa toimiva arki perustuu varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen, hyvin resursoidun varhaiskasvatuksen toteuttamiseen.

Osaamisesi kehittämiseksi tarjoamme monipuolista täydennyskoulutusta ja hyvät mahdollisuudet omaehtoiseen opiskeluun. Käytössäsi ovat työterveyshuollon palvelut, ja hyvinvointisi tueksi tarjoamme myös kulttuuri- ja liikuntaedun, liikuntaryhmiä, kuntosalin ja uimahallin alennusliput. 

Katso avoinna olevat tehtävät ja jätä hakemuksesi osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat 4.2.2024 kello 23.59 mennessä. Katso hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.  

Vilkaise Tuusulan kunnan varhaiskasvatuksen esittelyvideo. Löydät meidät myös Instagramista #tuusulanvarhaiskasvatus. 

Varhaiskasvatuksen ammattilainen – tulethan mukaan!

Lisätiedot:
Päiväkodin johtaja Mari Silvast, 040 314 4051, mari.silvast@tuusula.fi
Päiväkodin johtaja Carina Åberg, 040 314 4284, carina.aberg@tuusula.fi

Takaisin