Haluaisitko asua upouudessa asunnossa palveluiden ja luonnon äärellä?

15.03.2021

Hyrylän keskustan palveluiden kupeeseen Rykmentinpuistoon rakentuu monipuolinen asuinalue, jossa useat rakennuttajat näyttävät parasta osaamistaan. Alue löi itsensä läpi kesällä 2020 järjestettyjen valtakunnallisten Asuntomessujen myötä.

Rykmentinpuistolle valitut teemat – kestävä asuminen, kyläkaupunki, energia, puurakentaminen, taide, laadukas ja yhteisöllinen lähiympäristö – vievät tuusulalaista ja suomalaista asumista eteenpäin ja ohjaavat asuntorakentamista alueella.

Rykmentinpuiston ”pioneerirakennuttajat” Jämerä Kivitalo, Cubesta, A-Kruunu, Avain yhtiöt ja T2H vastaavat lähes 650 asunnon rakennuttamisesta alueelle. Asukkaat ovat jo päässeet muuttamaan osaan upouusista kodeista, ja loput valmistuvat tämän ja ensi vuoden aikana.

Urbaani ja tiivis asumisen muoto ja elämäntapa kiinnostaa niin kaavoittajia, rakennuttajia kuin asukkaitakin.

Yhteistä pioneereille on, että kaikki toteuttavat useamman kuin yhden asuntokohteen Rykmentinpuistoon.

Artikkelisarjassamme yhtiöt kertovat, miksi ne uskovat alueen vetovoimaan.

”Tuusula on yksi pääkaupunkiseudulla sijaitsevista merkittävistä ja laajenevista paikkakunnista hyvine kulkuyhteyksineen. Rykmentinpuisto on hyvä paikka toteuttaa asuntotuotantoa myös jo tässä vaiheessa, kun alue on vasta rakentumassa.”  Jouni Isomöttönen, A-Kruunu

”Alueella on korkeatasoinen infra ja kaupunkikuva.” Ilkka Rainio, Cubesta

”Rykmentinpuiston sijainti Helsingin työskentelyalueella sopi urbaaniin rakennustapaan hyvin.”  Jari Malkamäki, Jämerä Kivitalo

”Rakennutamme Rykmentinpuistoon seitsemän asuinkerrostaloa ja yhden pysäköintilaitoksen, joissa on huomioitu kestävä liikkuminen sähköautojen laajoilla latausmahdollisuuksilla.” Ville Mäenpää, Avain Rakennuttaja Oy, Avain Yhtiöt

”Kesän 2020 asuntomessut vaikuttivat positiivisesti koko alueen arvoon ja haluttavuuteen.”  Miikkael Soukka, T2H.

Ensimmäiset rakennukset myös määrittävät alueelle muovautuvaa katukuvaa.  Kaava ja rakentamistapaohjeet ohjaavat alueelle rakentuvien talojen suunnittelua kunnan haluamaan suuntaan. 

- Halusimme toteuttaa kohteemme mahdollisimman laadukkailla julkisivuratkaisuilla, sillä voimakkaasti kehittyvällä alueella on omanlaisensa brändi olemassa, kertoo Jouni Isomöttönen, A-Kruunu.

 

Lue koko artikkelisarja:

”Erilaista, tyylikästä, modernia” - townhouse-talot luovat tiivistä ja matalaa kaupunkimaisemaa
Messukohde Metsänkuningas saa sisaren - lisää hybridikerrostaloasuntoja Puustellinmetsään

Laadukasta vuokra-asumista Rykmentinpuistossa - A-Kruunu toteuttaa toista asuinkortteliaan

Rykmentinpuistoon uutta asumisoikeusasumista

Koti Rykmentonpuistossa on ihana

 

Tutustu Rykmentinpuistossa nyt myynnissä oleviin asuntoihin

Kokonaisuudessaan Rykmentinpuiston uusi asuinalue Tuusulan keskuksessa Hyrylässä on kaikkiaan yli 10 000 asukkaan koti tulevan vuosikymmenen aikana. Entinen varuskunta-alue muuttaa muotoaan moderniksi pienipiirteiseksi asuinalueeksi palvelujen äärellä. Varuskunnan perinne jää elämään kadun nimissä ja keskustan suojelluissa tiilikasarmeissa.

Tuusulan Rykmentinpuisto on raikas kyläkaupunki, jossa elävä kaupunkikeskus ja sen ympärille rakentuvat vehmaat puistokylät yhdistyvät. Se on paikka, jossa moderni arkkitehtuuri ja luonnon muovaama metsä kohtaavat.

Tutustu asumisen mahdollisuuksiin Tuusulassa

Takaisin