Päiväkoti Martta Wendelin avaa ovensa 24.10. tutustumiskierrosten merkeissä

07.10.2022

Elokuussa avautunut Päiväkoti Martta Wendelin tarjoaa kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua vastavalmistuneen päiväkodin tiloihin tutustumiskierrosten merkeissä. Edellisen kerran avoimien ovien tapahtumaa vietettiin marraskuussa 2021, jolloin päiväkotia vielä rakennettiin.

Martta Wendelin -päiväkodilla (Pähkinämäentie 195, Tuusula) vietetään maanantaina 24.10.2022 kello 16–18 avoimien ovien tapahtumaa, jossa kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua ennakkoon aikataulutetuille tutustumiskierroksille.

Kierroksille ilmoittautuneet pääsevät tutustumaan päiväkodin sisätiloihin ja nauttimaan kierroksen jälkeen kahvista ja mehusta makean herkun kera. Ensimmäinen tutustumiskierros käynnistyy kello 16, ja paikkoja on jokaisella kierroksella 20 henkilölle. Avointen ovien tapahtumassa on myös mahdollista piipahtaa päiväkodin viherpiha-periaatteella toteutetulla piha-alueella.

Martta Wendelin -päiväkodin yksi sisääntuloalueista, käytävän seinällä kirjainteoksia.
Kuvassa näet ensivilkaisun Martta Wendelin -päiväkodin sisätiloihin. Tule tutustumaan tiloihin tarkemmin ilmoittautumalla tutustumiskierrokselle!

Ilmoittaudu mukaan tutustumiskierrokselle 23.10. mennessä:
https://www.lyyti.in/tutustumiskierrokset_24102022

Lisätiedot:
Varhaiskasvatuspäällikkö Hannamari Vänni, p. 040 314 3328, hannamari.vanni@tuusula.fi
Päiväkodin johtaja Anu Hannila, p. 040 314 3351, anu.hannila@tuusula.fi

Uudistamme palveluverkkoamme rakentamalla uusia päiväkoteja ja kouluja, jotta voimme tarjota terveelliset ja turvalliset tilat kasvulle, oppimiselle ja harrastamiselle. Iltaisin ja viikonloppuisin tilat muuntautuvat harrastamisen paikoiksi ja kuntalaisten yhteisiksi olohuoneiksi. Voit tutustua palveluverkon uudistamiseen verkkosivulla osoitteessawww.tuusula.fi/uudistuvapalveluverkko. 

Takaisin