Tuusulan nuorisotilat avoinna nuorille

28.10.2020

Nuorisotilojemme ovet ovat auki normaalisti ja Discord-verkkonuorisotilassa ollaan linjoilla tiistaisin ja perjantaisin. Otamme toiminnassamme huomioon koronavirukseen liittyvät ohjeistukset – nuori, tule turvallisin mielin mukaan toimintaamme!

Toimintaa nuorisotiloilla ja verkossa

Nuorisotilojemme ovet Jokelassa, Kellokoskella, Riihikalliossa ja Lahelassa ovat auki keskiviikosta sunnuntaihin. Tuusulan pääkirjastolla toimiva nuortentila Einari kutsuu nuoria paikalle maanantaisin ja perjantaisin.

Nuorisotiloilla tapahtuvan toiminnan lisäksi nuorilla on mahdollisuus osallistua verkon kautta toimintaan verkkonuorisotila Discordissa tiistaisin ja perjantaisin.

Koronatilanteen vaikutus nuorille suunnattavaan toimintaan

Nuorisotiloillamme ja toiminnoissamme noudatetaan voimassaolevia koronavirukseen liittyviä viranomaisohjeistuksia ja noudatamme turvavälejä. Samanaikaisten kävijöiden määrä on rajattu tilakohtaisesti siten, että turvavälien noudattaminen onnistuu.

Ohjaamme nuoria toteuttamaan hyvää käsihygieniaa ja huomioimaan turvavälit. Tiloilla on voimassa maskisuositus, jota henkilökuntamme noudattaa. Tiloilla on tarjolla kertakäyttömaskeja nuorille, jotka haluavat maskin käyttöönsä tilalla ollessaan.

Muutoin kaikki toimintamme pyritään järjestämään mahdollisimman tavallisesti ja tarjoamaan nuorille turvalliset ja mielekkäät puitteet viettää vapaa-aikaansa.

Tilojen aukioloajat, lisätietoa toiminnastamme ja nuoriso-ohjaajiemme yhteystiedot löytyvät alueellisen nuorisotyön kotisivuilta www.tuusula.fi/nuoret.

Lisätiedot:
Alueellisen nuorisotyön esimies Petteri Kemppainen, 040 314 2212, petteri.kemppainen@tuusula.fi

 

Takaisin