Toimielimet siirtyvät Teams-kokouksiin, yleisö voi seurata valtuuston kokousta vain verkossa

26.03.2020

Koronavirustilanteen vuoksi Tuusulan kunta siirtyy toimielintensä kokouksissa digitaalisten työvälineiden aiempaa suurempaan hyödyntämiseen. Kokoukset pidetään sähköisinä kokouksina Teamsin välityksellä niiltä osin kuin se on mahdollista.

Kunnanhallitus ja lautakunnat tarjoavat kaikille luottamushenkilöilleen etäosallistumisen mahdollisuuden Teamsin välityksellä 30.3. lähtien. Myös 6.4. kokoontuvan valtuuston kokoukseen voi osallistua Teamsin välityksellä.

Tuusulan kunta on tarjonnut ja tarjoaa luottamushenkilöilleen tukea myös Teams-kokousten opetteluun.

− Toivomme, että mahdollisimman moni luottamushenkilö osallistuu kokouksiin Teamsin välityksellä. Vältämme koronaviruksen leviämisen vain yhteisin ponnistuksin. Tarjoamme mahdollisuuden tulla myös paikan päälle kokoustilaan niille, joille kokoustaminen Teamsin avulla ei ole mahdollista. Kokoustilaan saapuvat luottamushenkilöt sijoitetaan istumaan mahdollisimman väljästi. Pidämme turvaväleistä huolta, kertoo pormestari Arto Lindberg.

Yleisö voi osallistua 6.4. pidettävään valtuuston kokoukseen ainoastaan seuraamalla sitä verkossa osoitteessa www.julkinen.fi. Kokouksen esityslista liitteineen on luettavissa kunnan verkkosivuilla www.tuusula.fi.

 

Lisätiedot:

Kati Lepojärvi, valtuuston puheenjohtaja, kati.lepojarvi@luottamus.tuusula.fi

Arto Lindberg, pormestari, arto.lindberg@tuusula.fi, 040 314 3101 

Takaisin