Maksuttomia työhuoneita taiteen tekijöille Jokelan asemalla vuodeksi 2022

19.01.2022 klo 09.25

Jokelan tunnelmalliseen asemarakennukseen etsitään taiteilijoita työskentelemään kahteen maksuttomaan työhuoneeseen vuoden 2022 ajaksi. 

Tuusulan kunta tarjoaa työtilan vastineeksi mielenkiintoisesta viestinnällisestä sisällöstä markkinoinnin tueksi ja ihmisten iloksi. Hakijalta toivotaan siis aktiivista otetta somettamiseen työskentelynsä aikana ja myönteistä suhtautumista taiteensa ja työskentelynsä esittelyyn myös asemarakennuksessa poikkeaville.

– Tarkoituksenamme on vahvistaa Tuusulan taidemyönteistä brändiä ja mahdollistaa taiteen edistäminen myös Jokelassa, sanoo hankekehittäjä Jenni Kontto Tuusulan kunnasta.

­– Ei ole väliä mikä taiteenlajisi on, kunhan sen työstämiseen riittää kymmenen neliön työhuone asemarakennuksessa junaradan äärellä. Eikö olisi mahtavaa kulkea junalla tunnelmalliseen Pohjois-Tuusulaan töihin, kannustaa Kontto.

Tule esiin, taiteilija! Työhuoneet haussa 15.2. saakka

Mukaan mahtuu esimerkiksi kuvataiteilija, äänitaiteilija, valokuvataiteilija, valotaiteilija, tatuointitaiteilija, käsityöntekijä tai oikeastaan minkä tahansa taiteenlajin toteuttaja. Hakija voi olla mistä päin Suomea tahansa. Tuotteiden tai palveluiden myynti työtiloissa ja tapahtumissa on mahdollista. Asemarakennuksessa toimii kahvila.

Maksutonta työtilaa Jokelan asemalta taiteen tekemiseen voi hakea 15. helmikuuta mennessä täyttämällä hakulomake verkkosivulla tuusula.fi/tyohuonetaiteilijalle.

 

Lisätiedot

Jenni Kontto, hankekehittäjä, 040 314 3562, jenni.kontto@tuusula.fi

Takaisin