Kokoontumistilat

Fjällbon huvimaja

Vuoden 2022 varauskalenteri avoinna.

Huvimaja sijaitsee puiston näköalapaikalla kallion korkeimmalla kohdalla ja sieltä on näköala järvelle. Huvimaja soveltuu esimerkiksi kesätapahtuman viettoon tai pienen ryhmän kahvitteluhetkiin. Majassa ei voi yöpyä. Huvimajassa on pöytä ja penkit 6-8 henkilölle. Tilassa ei ole lämmitystä, sähköä tai vesipistettä. Vuokrattavissa huhtikuun alusta syyskauden loppuun. Koska majan ympäristössä ei ole talvikunnossapitoa, suljetaan varauskalenteri kun talvikelit alkavat. Huvimajan käytöstä peritään 20 euron varausmaksu, joka peritään TuusInfossa avaimen noudon yhteydessä. Tarkastele huvimajan varaustilanne.

Tutustu Fjällbon puiston sijaintiin Tuusulan karttapalvelussa.  

Jokela-talo

Jokela-talossa toimii Jokelan kirjasto ja Jokelan nuorisotila Monari. Osa talon tiloista on myös varattavissa yhdistysten ja yhteisöjen käyttöön. varattavia tiloja ovat Jokela-sali, Köksän takahuone ja Dojo. Jokela-talon tilojen varaustilannetta voi tarkastella Timmi-tilavarausohjelman kautta. Jokela-talon kokoontumistilat ovat maksuttomasti tuusulalaisten yhdistysten ja yhteisöjen aikuisryhmien käytössä. Jokela-talon vakiovuorot kaudelle 2022-2023 tulevat haettavaksi maaliskuussa 2022.

Koulujen tilat

Koulutiloja kuten luokkatiloja, keittiöitä ja ruokasaleja voi varata käyttöön kouluajan ulkopuolisina aikoina. Kesäkäytöstä koulujen loma-aikana sovittava erikseen koulun rehtorin kanssa.

Leirikeskus Metsäpirtti

Metsäpirtti on Rusutjärvellä sijaitseva leirikeskus. Metsäpirtti on erinomainen paikka järjestää leirejä, leirikouluja, kursseja, juhlatilaisuuksia tai koulutuksia. Mahdollisuus vuokrata päärakennusta majoituksella tai ilman, rantasaunaa ja päärakennuksen yhteydessä olevaa luontokoululuokkaa.

Nuorisotilat

Nuorisotilat sijaitsevat eri puolilla Tuusulaa: Hyrylä, Lahela, Riihikallio, Jokela ja Kellokoski. Tilat ovat ensisijaisesti nuorisotoimen käytössä, mutta vapaita aikoja voi tiedustella talokohtaisesti nuoriso-ohjaajilta.

Päiväkoti- ja perhetupatilojen vuokraaminen

Varhaiskasvatuksen tilat ovat vuokrattavissa varsinaisen toiminnan ulkopuolisina aikoina. Käyttövuoroja voi anoa yksittäisenä käyttökertana tai vakiovuorona koko toimintakaudeksi. Hakemukset osoitetaan suoraan haetun päiväkodin/perhetuvan esimiehelle. 

Pääkirjaston kokoushuoneet

Einari: 40 luentopöytäpaikkaa. Tilassa käytettävissä tietokone, dokumenttikamera, dataprojektori, piirtoheitin, valkotaulu, kaiuttimet, fläppitaulu ja induktiosilmukka. Laura: suuri neuvottelupöytä ja 20 tuolia. Tilassa käytettävissä dataprojektori, valkotaulu ja kaiuttimet. Molemmissa kokoustiloissa toimii avoin langaton verkko. Tiloihin voi tuoda omat kokoustarjoilut.

Uimahallin kokoustila

Kokoustilassa paikat 16 hengelle, Wifi, videotykki. Tarjoilut kokoustilaan uimahallin kahviosta, ei omia eväitä.