Ensimmäiset Monion tilojen vakiovuorot kaudelle 2023–2024 haettavissa 3.5. mennessä

19.04.2023

Syksystä 2023 lähtien tuusulalaisilla asukkailla, yhdistyksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus varata lukio ja kulttuuritalo Monion (Pataljoonantie 6, Tuusula) kokoontumistiloihin toimintakauden kestäviä vakiovuoroja.

Avaamme uusista monipuolisista kokoontumistiloista kiinnostuneille haettavaksi ensimmäisessä vaiheessa kolme neuvotteluhuonetta (Kartano-kabinetti, Kartano-neuvottelutila, Tupa-neuvottelutila), Tupa-auditoriosyvennyksen ja liikuntasalin (Kartano-sali). Lisää tiloja tulee haettavaksi myöhemmin tämän vuoden aikana.

– Mahtavaa, kun saamme jo nyt keväällä ensimmäiset Monion tilavaraukset avattua. Tavoitteena on, että Monion tiloja tullaan heti alusta lähtien käyttämään mahdollisimman paljon, ja että saamme Monioon monipuolisia tapahtumia ja erilaisia käyttäjiä, iloitsee Tuusulan lukion rehtori Seppo Kärpänen.

Vuoroja kokoontumistiloihin haetaan sähköisesti 19.4.–3.5.2023 välisenä aikana Timmi-tilavarausohjelman kautta.

Tule mukaan Timmi-ohjelman käyttökoulutukseen tiistaina 25.4.2023 kello 18–19. Koulutus järjestetään etäyhteyden kautta ja opit sen aikana, miten varaat Tuusulan kunnan tiloja ohjelman kautta. Katso lisätiedot Tuusulan tapahtumakalenterista.

Mikäli Monion tilojen sähköinen haku ei ole mahdollista, pyydetään hakijaa ottamaan yhteyttä hakuaikana asiakaspalvelu TuusInfoon p. 09 8718 3070 tai tuusinfo@tuusula.fi

Lisätiedot vuorojen hakemisesta:
Kokoontumistilat (Monio)
Tiloja kuntalaisille
Asiakaspalvelu TuusInfo

Monion näkymäkuva pihalta
Havainnekuva Monion edustan aukiolta. Kuva AOR Arkkitehdit

Lukio- ja kulttuuritalo Moniossa toimivat saman katon alla Tuusulan lukio, Tuusulan Opisto, Tuusulan kuvataidekoulu, Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto ja Tuusulan kunnan kulttuuripalvelut. Syksyksi 2023 valmistuvan Monion modernit tilat tarjoavat kaikenikäisille kuntalaisille mahdollisuuden uuden oppimiseen ja monipuolisten kulttuurielämysten kokemiseen.

Takaisin