A
  • Tenniskentät

Tenniskentät

HYRYLÄ

Tuusulan Tenniskeskus Oy, Tuusulan urheilukeskus, Kilpailukuja 4. Tennis-, sulkapallo-, squash-, pingis- ja salibandykentät. Aukioloajat ja tuntivaraukset osoitteesta http://www.tuusulantenniskeskus.fi/

Ulkokentät
Hiekkatekonurmikentät 3kpl, Muokarinkuja, Sahankulman vanha urheilukenttä. Tuusulan Tennisseura ry. hoitaa vakiovuorojen varaukset. Varaustilaisuuden ajankohdan näet seuran sivuilta http://tuusulantennisseura.sporttisaitti.com/. Varaustilaisuus pidetään yleensä aina toukokuun alkupuolella.

Irtotunteja kentille ei myydä. Vapaita vuoroja voi tiedustella varaustilaisuuden jälkeen osoitteesta tuusulantennisseura(at)hotmail.com.

Hiekkatekonurmikentät ovat vapaassa käytössä arkisin klo 8-16 välisenä aikana, jos ko. aikoihin ei ole myyty vakiovuoroja.

Poikkeuksen vapaalle käytölle tekee kesäkuun kolme ensimmäistä viikkoa ja elokuun ensimmäinen viikko, jolloin tennisseura järjestää kentillä kesäkursseja klo 8.30-16 välisenä aikana.

Massakentät 2 kpl, Tuusulan urheilukeskus, Kilpailukuja 4, tennishallin takana

Tuusulan Tennisseura ry. hoitaa vakiovuorojen varaukset. Varaustilaisuuden ajankohdan näet seuran sivuilta http://tuusulantennisseura.sporttisaitti.com/. Varaustilaisuus pidetään yleensä aina toukokuun alkupuolella.

Irtotunteja kentille ei myydä. Vapaita vuoroja voi kysyä varaustilaisuuden jälkeen osoitteesta tuusulantennisseura(at)hotmail.com.

JOKELA

Jokelan liikuntakeskuksen
hiekkatekonurmipintaiset tenniskentät 3kpl. Sijainti Visantie. Lisätiedot ja varaukset Jokelan Tennisseura ry. 0400 840 183.

KELLOKOSKI

Toimelantien hiekkatekonurmipintainen tenniskenttä 1kpl. Sijainti Toimelantie. Lisätiedot ja varaukset Kellokosken Tennis ry. 040 181 7569.