• Tenniskentät

  • Tenniskentät

Tenniskentät

Ajankohtaista

Jokelan Lepolan liikuntakeskuksessa on kolme tenniskenttää ja Kellokoskella Toimelantiellä on yksi tenniskenttä.

Varatut vuorot ovat maksullisia. Kausimaksu on 40 € (sisältää 1h/vko). Vuorot ovat nähtävillä Timmi-varausjärjestelmässä ja varattavissa sähköisellä lomakkeella.

Varaa vuoro tästä

Katso lisätietoja tältä sivulta.

HYRYLÄ

Tuusulan Tenniskeskus Oy, Tuusulan urheilukeskus, Kilpailukuja 4. Tennis-, sulkapallo-, squash-, pingis- ja salibandykentät. Aukioloajat ja tuntivaraukset osoitteesta www.tuusulantenniskeskus.fi/

Ulkokentät
Hiekkatekonurmikentät 3kpl, Muokarinkuja, Sahankulman vanha urheilukenttä. Tuusulan Tennisseura ry. hoitaa vakiovuorojen varaukset. Varaustilaisuus pidetään yleensä aina toukokuun alkupuolella. Varaustilaisuuden ajankohdan näet seuran verkkosivuilta.

Irtotunteja kentille ei myydä. Vapaita vuoroja voi tiedustella varaustilaisuuden jälkeen sähköpostitse tuusulantennisseura(at)hotmail.com.

Hiekkatekonurmikentät ovat vapaassa käytössä arkisin klo 8-16 välisenä aikana, jos ko. aikoihin ei ole myyty vakiovuoroja.

Poikkeuksen vapaalle käytölle tekee kesäkuun kolme ensimmäistä viikkoa ja elokuun ensimmäinen viikko, jolloin tennisseura järjestää kentillä kesäkursseja klo 8.30-16 välisenä aikana.

Massakentät 2 kpl, Tuusulan urheilukeskus, Kilpailukuja 4, tennishallin takana

Tuusulan Tennisseura ry. hoitaa vakiovuorojen varaukset. Varaustilaisuuden ajankohdan näet seuran sivuilta www.tuusulantennisseura.sporttisaitti.com/. Varaustilaisuus pidetään yleensä aina toukokuun alkupuolella. Irtotunteja kentille ei myydä. Vapaita vuoroja voi kysyä varaustilaisuuden jälkeen osoitteesta tuusulantennisseura(at)hotmail.com.

JOKELA

Jokelan liikuntakeskuksen
hiekkatekonurmipintaiset tenniskentät 3kpl. Sijainti Visantie. Jokelan tenniskenttien vakiovuorot haetaan vuosittain maaliskuun aikana. Tämän jälkeen vuoroja voi hakea sähköisellä lomakkeella. Varatut vuorot ovat maksullisia, yksittäisen vuoron hinta on 5€/tunti ja kausimaksu on 40€ (sisältää 1h/vko). Varatut vuorot ovat nähtävillä Timmi-varausjärjestelmässä ja kenttien ilmoitustaululla.

Tiedustelut: 040 314 3490, 040 314 4155, 040 314 4454.

Varaa vuoro tästä

Varaustilanne kenttä 1
Varaustilanne kenttä 2
Varaustilanne kenttä 3

KELLOKOSKI

Toimelantien hiekkatekonurmipintainen tenniskenttä 1kpl. Sijainti Toimelantie. Kellokosken tenniskentän vakiovuorot haetaan vuosittain maaliskuun aikana. Tämän jälkeen vuoroja voi hakea sähköisellä lomakkeella.  Kellokosken kentän avain luovutetaan käyttäjälle urheilukeskuksesta erikseen sovittuna aikana. Varatut vuorot ovat maksullisia, yksittäisen vuoron hinta on 5€/tunti ja kausimaksu on 40€ (sisältää 1h/vko). Varatut vuorot ovat nähtävillä Timmi-varausjärjestelmässä ja kenttien ilmoitustaululla.

Tiedustelut: 040 314 3490, 040 314 4045, 040 314 4252.

Varaa vuoro tästä

Varaustilanne Kellokosken tenniskenttä