Mäntymäen tilojen hakeminen

Tuusulassa toimivat eläkeläis- ja kansanterveysjärjestöt voivat hakea Tuusulan kunnan omistamia Mäntymäen kiinteistön kokoontumistiloja maksutta käyttöönsä. Yksittäiset henkilöt tai yritykset eivät voi varata tiloja.

Tilat ovat varattavissa ma–su klo 8–21 väliselle ajalle ja ovat tarkoitettu erilaisia tilaisuuksia, kerhotoimintaa ja kokoontumisia varten.

Mäntymäki sijaitsee osoitteessa Luurikuja 1, 04300 Tuusula.

Varausohjeet

Mäntymäen varauksia ylläpidetään Timmi-tilavarausohjelmassa.   

Haettaessa tilan käyttövuoroja, tulee hakijan rekisteröityä ohjelman käyttäjäksi. Käyttäjätunnusten hakijana voi toimia rekisteröityneen järjestön/yhdistyksen nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö. Edellä mainitun hakijan tulee toimittaa nähtäväksi ennen tunnusten hyväksymistä maksimissaan kolme (3) kuukautta vanha yhdistysrekisteriote, josta ilmenee hakijan nimenkirjoitusoikeus.

Rekisteröityvällä hakijalla tulee olla käytössään sähköpostiosoite. Käyttäessään Timmi-tilavarausohjelmaa käyttövuorojen hakemisessa hakija antaa suostumuksensa varauspäätöksen sähköiseen tiedoksiantoon sähköpostitse.

Tunnuksia annetaan yhdet per järjestö/yhdistys ja ne toimitetaan sähköpostitse yhdistysrekisteriotteen esittämisen jälkeen.

Yhdistysrekisteriote pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköpostilla tilavaraus(at)tuusula.fi. Mikäli sähköpostitse toimittaminen ei ole mahdollista, voi rekisteriotteen käydä tuomassa Pia Visti-Korhoselle Tuusulan kunnantalolle, 2. kerros, B-siipi, kasvatus- ja sivistystoimi, arkisin klo 9.00–15.00 välillä. Sovithan tuloajastasi etukäteen p. 040 314 3402.

Huom! Mikäli järjestöllä/yhdistyksellä on jo käytössään Timmi-tunnukset esim. koulutilojen varaamista varten, ei uusia tunnuksia tarvitse tilata. Mäntymäen tiloja haetaan käyttöön samoilla tunnuksilla.

Mikäli sähköinen varaaminen ei ole mahdollista

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta tehdä käyttöhakemusta tilavarausjärjestelmän kautta, käytettävissä on paperinen käyttöhakemus. Lomakkeita on saatavilla myös kunnantalon neuvonnasta. Lomakkeen kaikki kohdat (2.-5.) tulee olla täytettynä ennen sen toimittamista kuntaan. Hakemus palautetaan joko postitse osoitteella Tuusulan kunta, Sunna Naumi, PL 60, 04301 Tuusula, sähköpostitse sunna.naumi(at)tuusula.fi tai tuomalla hakemus kunnantalon neuvontaan (Hyryläntie 16).

Vakituiset kalenterivuoden varaukset

Mäntymäen tilojen vakituiset varaukset yhdistyksille ja järjestöille vahvistetaan aina kalenterivuodeksi kerrallaan. Säännölliset varaukset vuodelle 2017 olivat haettavissa lokakuussa ajalla 1.10.-31.10.2016, ja vahvistuspäätös tilan hakijoille lähetettiin marraskuussa.

Säännölliset varaukset vuodelle 2018 ovat haettavissa lokakuussa 2017.

Avainten noutaminen

Varausvahvistuksen saatuasi, voit noutaa Mäntymäen avaimen kunnantalon neuvonnasta arkisin klo 8–16 välisenä aikana. Avaimen voi noutaa aikaisintaan varausta edeltävänä päivänä. Avain luovutetaan nimetylle vastuuhenkilölle, jonka on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Avain tulee palauttaa viimeistään tilaisuutta seuraavana päivänä kunnantalon neuvontaan. (Vakituiset käyttäjät saavat oman avaimen itselleen). 

Varauksen peruminen

Mikäli varattua tilaa ei käytetä, tulee varaus perua.

Mäntymäen käytön ohjeistus

Varauksen tehnyt yhdistys tai järjestö sitoutuu käyttämään Mäntymäen tiloja Mäntymäen käytön ohjeistuksen (doc) ja keittiön käytön ohjeistuksen (doc) mukaisesti. Käyttäjän tulee huolehtia oman käyttövuoronsa päättyessa tilojen siistimisestä samaan kuntoon, kuin ne olivat käyttövuoron alkaessa. Laiminlyönnistä tai käytön vastaisesta toiminnasta johtuvista vahingoista vastaa käyttäjä.

Varustelu

Mäntymäessä on pieni keittiö, jonka varusteluun kuuluu mm. kahviastiasto lusikoineen ja juomalasit 70 hengelle, 3 kahvinkeitintä, 2 vedenkeitintä, 2 termoskannua ja tarjoiluastioita. Kokoontumistilassa on videotykki ja tietokone.

Lisätietoja antaa hallintopalvelusihteeri Sunna Naumi.