Urheilupuisto

Ilmoitus vireille tulosta /Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Urheilupuiston asemakaavan muutos

 urheilupuisto

 

Asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 6.10. - 7.11.2016 välisenä aikana Tuusulan kunnantalolla (3. kerros, C-siipi) ja Tuusulan kunnan nettisivuilla www.tuusula.fi. Palautetta osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällöstä voit jättää sähköpostilla osoitteeseen kaavoitus(at)tuusula.fi 7.11.2016 mennessä.

Lisätietoja asiasta antaa kaavasuunnittelija Maria Suutari-Jääskö p. 040 314 3517. maria.suutari-jaasko@tuusula.fi

Urheilupuisto sijaitsee Hyrylän taajamassa.

Avaa Urheilupuiston oas alla olevasta linkistä:

Urheilupuiston oas 

 

Kevään 2017 aikana urheilukeskusta kehitetään yleissuunnittelun ja Urheilupuiston asemakaavatyön avulla. Yleissuunnittelutyötä on tehty jo pidempään mm. Harava-kyselystä voit tarkastalle 2015 vuoden kehittämiskyselyn tuloksia. Parhaillaan on sen työn pohjalta jatkosuunnittelu käynnissä tulevaisuuden toimintojen sijoittumisesta Hyrylän urheilukeskukseen. Voit komentoida asiaa Tuusulan liikuntapalveluiden facebook -sivuilla ja samalla seurata suunnittelun etenemistä. Asemakaavalla mahdollistetaan alueen kehittyminen jatkossakin rakennusoikeuksien lisäämisellä, sekä huomioidaan alueen sijainnin ominaispiirteet. Urheilukeskuksessamme käyt vuosittain noin 400.000 kävijää!

Aikataulu on suunnittelun osalta alla (muutokset mahdollisia). Yleisötilaisuus järjestetään yleissuunnittelun osalta 17.5.2017.

aikataulu