Omistajan vaihto (lomake)

Kun kiinteistön omistaja vaihtuu, tulee Tuusulan Vedelle tehdä kirjallinen ilmoitus kiinteistön luovutuksesta. Omistajan vaihtumisesta ilmoitetaan alla olevalla omistajanvaihdoslomakkeella.

Sopimuksen siirtämiseksi tarvitsemme kiinteistön vesimittarilukeman hallinnanvaihtopäivältä. Myös etäluettavalla vesimittarilla varustettujen kiinteistöjen tulee itse lukea vesimittari ja ilmoittaa ko. lukema loppulaskutusta varten. 

Suosittelemme, että entinen omistaja ja uusi omistaja lukevat mittarin yhdessä. Entinen omistaja saa loppulaskun joka perustuu ilmoitettuun lukemaan. Uuden omistajan laskutus alkaa ilmoitetusta päivämäärästä ja lukemasta.

Sopimuksen siirron voimme käsitellä heti kun tieto kiinteistön luovutuksesta näkyy Maanmittauslaitoksen kiinteistötietojärjestelmässä. Tämän jälkeen lähetämme uudelle omistajalle liittymis- ja käyttösopimuksen allekirjoitettavaksi sähköisesti. Sähköisen allekirjoituksen linkki lähetetään sähköpostilla kaikille kiinteistön omistajille erikseen, joten varmista että jokaisen kiinteistön omistajan sähköpostiosoite on ilmoitettu lomakkeelle.

Mikäli kiinteistö sijaitsee vuokratontilla, tulee meille toimittaa kopio kiinteistön kauppakirjasta josta ilmenee tontin vuokraoikeuden siirtyminen. Kopion voi lähettää sähköpostitse vesihuoltolaitos@tuusula.fi.

Huom! Tuusulan Vesi tekee sopimuksia vain kiinteistön virallisille omistajille, ei vuokralaisille tai muille käyttäjille. Laskutamme vain suoraan kiinteistön omistajaa.


Lisätiedot: p. 040 314 3578 tai e-mail: vesihuoltolaitos@tuusula.fi


 

HUOM! Vain tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.Kiinteistön tiedotLöytyy vesilaskulta

Vesimittarilukemat


Kiinteistön hallinnanvaihtopäivä.


Mittarilukema ko. hallinnanvaihtopäivältä.

Vanhan omistajan tiedotUuden omistajan tiedot


Ilmoita KAIKKIEN uusien omistajien nimet allekkain.


Ilmoita KAIKKIEN uusien omistajien sähköpostiosoitteet allekkain.


Ilmoita KAIKKIEN uusien omistajien puhelinnumerot allekkain.


Ilmoitetaan mikäli eri kuin kiinteistön osoite


Jos kyseessä on muu kuin asuinkiinteistö, merkitse arvio kiinteistön tulevasta vuosikulutuksesta kuutioina (m³).