Omistajan vaihto (lomake)

Kun kiinteistön omistaja vaihtuu, tulee entisen omistajan tehdä Tuusulan Vedelle kirjallinen ilmoitus kiinteistön luovutuksesta. Omistajan vaihtumisesta ilmoitetaan alla olevalla omistajanvaihdoslomakkeella.

Muutosta varten tarvitsemme mittarilukeman hallinnanvaihtopäivältä, uuden omistajan tiedot sekä entisen omistajan loppulaskun toimitusosoitteen. Myös etäluettavalla vesimittarilla varustettujen kiinteistöjen tulee itse lukea vesimittari ja ilmoittaa hallinnanvaihtopäivän lukema loppulaskutusta varten. 

Suosittelemme, että entinen omistaja ja uusi omistaja lukevat mittarin yhdessä. Entinen omistaja saa loppulaskun, joka perustuu ilmoitettuun lukemaan. Uuden omistajan laskutus alkaa ilmoitetusta päivämäärästä ja lukemasta. Sopimuksen siirron käsiteltyämme lähetämme uudelle omistajalle liittymis- ja käyttösopimuksen allekirjoitettavaksi.

Huom! Tuusulan Vesi ei tee erillisiä käyttösopimuksia vuokralaisille. Laskun lähetämme aina kiinteistön omistajalle, joten tämä on syytä ottaa huomioon vuokrasopimusta tehtäessä. Asia ei koske ennen 1.1.2018 voimaan tulleita käyttösopimuksia.

Mikäli kyseessä on Tuusulan kunnan vuokraama tontti, tulee meille toimittaa myös kopio kiinteistön kauppakirjasta. Kauppakirjasta on ilmettävä tontin vuokraoikeuden siirtyminen.


Lisätiedot: p. 040 314 3578 tai e-mail: vesihuoltolaitos@tuusula.fi


 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiinteistön tiedot
Löytyy vesilaskulta

Vesimittarilukemat


Kiinteistön hallinnanvaihtopäivä. Tähän päättyvät edellisen omistajan/käyttäjän maksuvastuut.


Mittarilukema ko. hallinnanvaihtopäivältä. Luetaan itse, mielellään uusi ja entinen omistaja yhdessä. Edellisen omistajan/käyttäjän laskutus päättyy ja uuden alkaa tästä lukemasta.


Löytyy vesilaskultaVanhan omistajan tiedot


Uuden omistajan tiedot


Asuinkiinteistöissä arvioimme vuosikulutukseksi asukaslukumäärän mukaisesti 40m³/hlö. Muiden kuin asuinkiinteistöjen osalta tähän kenttään merkitään arvio kiinteistön tulevasta vuosikulutuksesta kuutioina (m³).Ilmoitetaan mikäli eri kuin kiinteistön osoite


Ilmoitetaan mikäli eri kuin kiinteistön osoite

Muut omistajat, muuta huomioitavaa