Vesihuollon työtilauslomake

Alla olevalla lomakkeella voit tilata Tuusulan Veden palveluhinnaston mukaisia töitä.

Liitostyön voi tilata kun ilmoitus vesihuoltoon liittymisestä on tehty, tai olemassa oleva vesisopimus on päivitetty vastaamaan rakennushanketta (esim. muuttunut kerrosala tai käyttötarkoitus). Liittymissopimuksen yhteydessä laskutettu liittymismaksu ei sisällä liitostyömaksua. Vesijohdon liittää aina Tuusulan Veden asentaja. Liitostyö pitää tilata kaksi viikkoa ennen toivottua liitostyön ajankohtaa. Liitostyötä varten tulee kaivannon pohjan olla kantava ja kuiva asennustyötä varten. Tuusulan Vesi ei tee asennustöitä kaivannossa, joka ei täytä turvallisuusvaatimuksia.

Huom! Vaihtelevan COVID-19 pandemiatilanteen vuoksi saatamme joutua priorisoimaan asiakastöitä vain välttämättömiin tehtäviin. Huolehdittehan, ettei työn aikana riskiryhmäläiset ole samassa tilassa. Pyydämme pitämään vähintään kahden metrin etäisyyden koko työn ajan ja peruuttamaan tilatun työn, jos kellään asunnossa on lieviäkään flunssan oireita.


Lisätiedot: vesihuoltolaitos@tuusula.fi


 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiinteistön tiedot
Työn tilaaja


Kiinteistön omistaja, urakoitsija tai rakennuttaja

Täytä laskutustiedot, jos laskutusosoite on eri kuin kiinteistön osoite/tai maksaja on eri kuin omistaja

Tilattava työ


Tarkasta, että uudisrakennuskohteessa on tarvittavat luvat, suunnitelmat ja KVV-työnjohtajat hyväksyttyinä. Huomaathan, että emme ota käsittelyyn vaillinaisia työtilauksia. Kaivuutöissä on tilaajan huolehdittava maanomistajaluvista ja johdonomistajien näytöistä. Valitse alla olevasta listasta työtilaukseesi liittyvät lupavaiheet
Olen lukenut liittymisohjeet ja kaivantoturvallisuuteen liittyvät ohjeet www.tuusula.fi/ohjeetliittyjille ja toimittanut ohjeet myös kaivantoturvallisuudesta vastaavalle työnjohtajalle ja urakoitsijalle. Syötä kenttää kaivantoturvallisuudesta vastaavan nimi ja puhelinnumero.