Vesihuollon työtilauslomake

Alla olevalla lomakkeella voit tilata Tuusulan Veden palvelumaksuhinnaston mukaisia töitä.

Liitostyön voi tilata kun ilmoitus vesihuoltoon liittymisestä on tehty, tai olemassa oleva vesisopimus on päivitetty vastaamaan rakennushanketta (esim. muuttunut kerrosala tai käyttötarkoitus). Liitostyö tulee tilata kaksi viikkoa ennen toivottua liitostyön ajankohtaa. Vesijohdon liittää aina Tuusulan Veden asentaja.

Huom! Liitostyötä varten tulee kaivannon pohjan olla kantava ja kuiva asennustyötä varten. Tuusulan Vesi ei tee asennustöitä kaivannossa, joka ei täytä turvallisuusvaatimuksia.


Lisätiedot: vesihuoltolaitos@tuusula.fi


 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiinteistön tiedot
Työn tilaaja


Kiinteistön omistaja, urakoitsija tai rakennuttaja

Täytä laskutustiedot, jos laskutusosoite on eri kuin kiinteistön osoite/tai maksaja on eri kuin omistaja

Tilattava työ


Tarkasta, että uudisrakennuskohteessa on tarvittavat luvat, suunnitelmat ja KVV-työnjohtajat hyväksyttyinä. Huomaathan, että emme ota käsittelyyn vaillinaisia työtilauksia. Kaivuutöissä on tilaajan huolehdittava maanomistajaluvista ja johdonomistajien näytöistä. Valitse alla olevasta listasta työtilaukseesi liittyvät lupavaiheet
Olen lukenut liittymisohjeet ja kaivantoturvallisuuteen liittyvät ohjeet www.tuusula.fi/ohjeetliittyjille ja toimittanut ohjeet myös kaivantoturvallisuudesta vastaavalle työnjohtajalle ja urakoitsijalle. Syötä kenttään kaivantoturvallisuudesta vastaavan nimi ja puhelinnumero.